Zoeken in deze blog

zondag 1 oktober 2017

Meer nieuws te delen ....

Wil je nóg een leuke aanbieding van Stampin' Up! ?
Lees dan even verder.

 

Naast de actie van het DSP (bedrukt papier), zijn tussen 1 en 10 oktober de Note Cards & Envelopes voor 15% korting verkrijgbaar! (Klik op de plaatjes hierboven en je bent gelijk binnen in mijn webshop, voor meer informatie)
Zo makkelijk zijn deze kaartjes als je even snel een kaartje in elkaar wilt zetten met een bijpassende envelop!
Wil je nog een keer de actie bekijken in de webshop?
Klik dan hier voor de World Card Making Day (Geselecteerde stempels, Notecards&Envelopes en Fast Fuse Adhesive. Geldig van 1-10 oktober)
En klik hier voor de DSP aanbieding (let op: alléén geldig voor deze actie geselecteerde DSP! Van 1-31 oktober)

Vers van de pers....
Stampin' Up! heeft  aangekondigd dat de vernieuwde op-alcoholbasis-markers terugkomen. De Blendies!
Ik ben dan ook heel gelukkig dat wij als demonstratrice de gelegenheid hebben om ze als eersten uit te proberen! Dat kan alleen tussen 1 en 15 oktober! Onze klanten moeten nog wel heel even wachten: vóór het einde van dit jaar (de datum is nog niet bekendgemaakt) komen ze voor verkoop beschikbaar.
Maar .... je kunt er al wel binnenkort mee aan de slag, want je kunt ze in jouw startpakket opvoeren als bestelartikel. Hoe mooi!! En dat gecombineerd met de geweldige aanbieding van het DSP en FastFuse en Notecards & Envelopes ...... en: je hebt vast nog véél meer op je lijstje staan wat je wilt aanschaffen.
Voortaan met korting je Stampin' Up!-artikelen aanschaffen? Vraag mij naar de mogelijkheden, ik vertel je er graag meer over. Of klik gelijk hier voor je Starter Kit

Wil je graag iets bestellen, dan kun je eenvoudig een mail sturen naar attelyootje@gmail.com
Of bestel via mijn webshop. Kijk even naar de voorwaarden.

Wil je binnenkort naar het Creaweekend combineer dan je bestelling door deze tevoren door te geven, zorg dan svp dat deze vóór 12 oktober om 12:00 uur bij mij binnen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten