Zoeken in deze blog

donderdag 28 september 2017

Beter ... en twee fantastische acties!
Jippie wat een hoop nieuws. Nou, ga er maar even voor zitten, want het is overdonderend! Enne... lees even door tot helemaal onderaan... 😏

Eerst wil ik iedereen bedanken die mij beterschap heeft gewenst de afgelopen week. Het probleem is aan het wegebben, kan nog een viertal weken duren eer het helemaal over is (voornamelijk de druk in mijn oren en waardoor ik minder hoor) maar ik heb goede hoop na een flinke kuur. De rust heeft me duidelijk het juiste gebracht wat er nodig was. Heel hartelijk dank, de reacties waren hartverwarmend!


De hele maand oktober (1-31 oktober) kun je je slag slaan op het gebied van het mooie Designer Series Paper, wij zeggen meestal kort: DSP. 😊
Je kunt namelijk 4 pakken bestellen en er maar 3 betalen. Of anders gezegd: koop er 3 en krijg er 1 gratis bij. Dat is toch helemaal leuk! Lekker doosjes mee maken, samen met een bijpassende kleur Cardstock, of gebruiken voor je kaarten. Of voor een project verwerken zoals de Kaartenhouder, waarvan ik tijdens deze herfst een workshop geef. Pak je grote boek EN de najaarscatalogus er maar eens bij om het allemaal nóg beter te kunnen zien. Maar let op: de lijst hierboven geeft aan om welke sets papier het gaat, niet alles is  namelijk in de aanbieding!!

Wist je dat er ook een gave set bestaat om zelf in te kleuren? De set Just Add Color bedoel ik, helemaal bovenaan in de lijst hierboven. Gaaf om met je watercolor potloden in te kleuren, of misschien heb je nog wel alcoholstiften die we een tijd geleden verkochten? Of met een blendingstift en onze inkt, ook een fijne combinatie om mee te werken! Combinaties te over zou ik zeggen. 


Verder is het op 7 oktober World Card Making Day. Maar één dag is niet genoeg voor Stampin' Up!
Een hele periode van wel 10 dagen duurt het feestje! (van 1-10 oktober)
Bestel je van de onderstaande lijst met stempels dan ontvang je korting van 15%. Niet gek he?

Om je kaarten te plakken heb je natuurlijk lijm nodig: schaf je een FastFuse aan, dan ontvang je daarbij nog eens 2!! navullingen gratis erbij. (vraag mij naar de gebruiksaanwijzing!)Wat een feest he?!
Dit wilde ik jullie graag laten zien. En mocht je gebruik willen maken van deze aanbiedingen, dan kan dat door mij een mail te sturen: attelyootje@gmail.com


Je bestelling kan ik desgewenst meenemen naar het Creaweekend in Gorinchem (20, 21 en 22 oktober)
Zeer binnenkort volgt daar meer over.
Mensen die mijn nieuwsbrief willen ontvangen kunnen zich via mijn mailadres aanmelden.
Binnenkort komt er een leuke actie voor dat weekend.... Stay tuned!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten