Zoeken in deze blog

donderdag 31 augustus 2017

Soft Sayings AlternativeSoms heb je het zo en komt het voor dat je even je even niet aan mijn oorspronkelijke toezeggingen had gedacht. Herken je dat? Een gevalletje "OEPS!"
Voor mijn vakantie had ik een heel aantal brandnieuwe artikelen uit de nieuwe najaarscatalogus bij elkaar gepakt om voor te bereiden. Maar ja... Echt toe aan vakantie zeg ik maar!


Ik had me opgegeven voor een kaartenswap met als bedoeling: "Zomerkaart". Een swap kun je zien als een ruil. De deelnemers sturen elkaar een kaart (in een bepaald onderwerp), zo kom je nog eens op leuke ideeën!
Heb heel wat zitten puzzelen in de najaarscatalogus om te zien wat ik met deze stempels kon voor een zomerkaart. De zonnebloem was een goede optie maar gelukkig bleek ik de stempelset bij me te hebben, van de kit Soft Sayings. Daarmee wilde ik nog een keer de kit maken. Mocht ik de tijd hebben. Voor de show, maar ook om bij onverwachte momenten te gebruiken.
Deze kaart is het geworden. Lekker fleurig he?

Van bezoek hadden we een bosje gezellige roosjes gekregen. Die waren nog net goed om mee op de foto te gaan. Ben altijd erg blij met een bos bloemen en deze kleurden wel heel gezellig bij de kaart.

Ik heb wel een embossingfolder uit de nieuwste catalogus gebruikt J.
Whisper White (ideaal stempelpapier) was ik ook al vergeten, domdomdom! Dus één van de voorbewerkte kaarten in de kit moest er aan geloven om als stempelkarton te dienen. Voor de rest: bloemetjes, pijltjes (zelfgemaakt) en het witte borstzakje en label zaten in de kit. Zo makkelijk is het nu…

Geniet van nog een fijne nazomer! Wij genieten nog van een kort stukje vakantie.

Wil je de kit aanschaffen voor de/mijn aanbiedingsprijs (exclusief bij Attelyootje) dan kun je je wens eenvoudig mailen aan mij: attelyootje@gmail.com


Product Overzicht
Blender Pens
€ 14,50
Big Shot
€ 120,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten