Zoeken in deze blog

zondag 16 juli 2017

Jarige Bram viert feest met de Birthday Memories Suite


Hoera er is er één jarig en dat hebben we gevierd. Bram, onze kleinzoon is 1 jaar geworden. Het wordt al een flinke jongen, nieuwsgierig, leergierig, vrolijk,... ach soms huilt hij ook wel maar dan is het terecht. Dat mag natuurlijk.

We hadden een mooi kado voor hem gekocht, maar op zijn verjaardag hoort natuurlijk een kaart van Opa en Oma en hond Simba.
De hond Simba, - hij vindt het helemaal geweldig. Ze vinden elkaar helemaal leuk! Bram heeft het ook in de gaten tijdens video-bellen, als de hond even komt snuffelen naar dat geluid aan de overkant. Zo leuk!

Diertjes - dat was de link naar de serie Birthday Memories Suite. Het is een serie Stampin' Up!-producten die op elkaar aansluiten. Designer Series Paper, stempels, stanzen, lint, ballonnen van crêpepapier.Voor de kaart gebruikte ik een Z-fold card model. Hier kun je leuke tafereeltjes op maken.
Voor de voorkant heb ik slechts 1 stempel gebruikt. Dat was niet erg naar mijn zin. De achterkant van de kaart had nog iets nodig dus de achterkant en de envelop werden nog versierd met de stempels uit deze "Suite". De vos heb ik ingekleurd in zachte tinten met de Watercolor Pencils en een Blenderpen. Heel voorzichtig om de lijnen van de Pacific Point blauwe inkt niet te laten uitlopen.

Al met al was ik weer blij om iets te hebben kunnen maken. En de ouders en Bram waren er heel blij mee!Product Overzicht
Clear Block D
€ 10,50
Watercolor Pencils
€ 19,25
Blender Pens
€ 12,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Stampin' Scrub
€ 21,00
Stampin' Mist
€ 5,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten