Zoeken in deze blog

maandag 3 juli 2017

In de herhaling: Share a Perfect Kit

Hoihoi, 

Ook gisteren aangeschoven tijdens de "Share a Perfect Day" om een leuke kaart bij ons te maken uit deze kit? We zagen heel veel verschillende resultaten met iedere kaart,, zo leuk dat je je eigen draai aan de benodigdheden voor het kaartje kunt geven....
Gelukkig zat het weer mee, gezellig met zoveel mensen bij elkaar! Wij hebben genoten, jij ook?Waarschijnlijk ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf ook aan de slag met deze kit, dan hebben we deze kit in een heel speciale “Share a Perfect Kit” aanbieding voor je:

1.
Soft Sayings Card Kit + een Multi Purpose Liquid Glue (totale waarde € 47,50) voor slechts € 39,50*

2.
Soft Sayings Card Kit + een Multi Purpose Liquid Glue + een Soft Sayings Card Kit refill (totale waarde € 72.50) voor slechts € 59.50*
Wil je zelf of met je vriendin samen aan de slag met de Soft Sayings Card Kit, stuur dan een email naar attelyootje@gmail.com om hem te bestellen.


* De kleine lettertjes voor deze aanbieding:

§  Je kunt je aanmelden voor deze “Share a Perfect kit aanbieding” tot en met dinsdag 4 juli 2017 23:59 uur door een email te sturen naar attelyootje@gmail.com . Vergeet niet te vermelden welke je aanbieding je wilt.

§  Deze Share a Perfect kit aanbieding is alleen geldig bij onderstaande onafhankelijk Stampin'Up! demonstratrices:

§  Lotte Noordzij en Melinda Meere van A Lotte Stamping Fun
§  Caroline van der Straaten van Caro's Kaartjes
§  Yolanda Pasterkamp van Attelyootje
§  Leoni BG van Knutselen met Leoni
§  Petra Hesseling van Doosjes en Meer
§  Monique Kools

§  De aanbiedingen zijn gebaseerd op het afhalen van je bestelling bij een van de bovenstaande deelnemende demonstratrices. Wil je de aanbieding thuisgestuurd krijgen dan zijn de standaard verzendkosten € 5,95.
§  Uiterlijk woensdagavond 5 juli ontvang je een email bevestiging van je bestelling.
§  We verwachten dat rond 14 juli de bestelling kan worden uitgeleverd.

Mag ik je bestelling noteren?
Mail dan naar attelyootje@gmail.com en ik verzorg het graag voor je.

Wil je een keer werken met deze fantastische kit tijdens een workshop, mail dan naar attelyootje@gmail.com voor het maken van een afspraak. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten