Zoeken in deze blog

maandag 10 juli 2017

Christmas In July


Hoihoi,


Al tijden verlekkerd lopen kijken naar dat mooie Grid Paper (het ruitjes-/onderleggerpapier wat ik gebruik tijdens de workshops en parties), een bonefolder/vouwbeen, of misschien wel de luxe en makkelijke en zeer goed hechtende Snail (dubbelzijdig plakband in een handig afrolautomaatje), maar ook twijfelend om te starten met een paar clearblocks maatje D, en niet te vergeten de Paper Snips - de vlijmscherpe schaartjes van Stampin' Up! ? Toch een uitgave van € 63,50
Het zijn allemaal artikelen die onmisbaar zijn bij het werken met stempels en papier, en die je kado krijgt als je deze maand, juli, start in mijn team.

En dat is nog niet alles. Naast deze artikelen krijg je ook nog eens een prachtige stempelset kado ter waarde van € 24,00: de Carols of Christmas stempelset*. Naar keuze rubber op hout, of zonder houtje.


*Deze set kun je kiezen in het Engels, Duits of Frans

Normaal gesproken zoek je zelf je artikelen uit voor je starterskit, ter waarde van € 175,00 en betaal je daarvoor € 129,00. Nu, tijdens de maand juli, krijg je deze bovenstaande artikelen ter waarde van € 87,50 helemaal gratis van Stampin' Up! er extra bij, plus het pakket wordt je kostenloos toegezonden.
Dus:
een startpakket naar keuze
PLUS de extra's
ter waarde van € 262,50 voor maar € 129,00! Tel maar uit.... Laat je dat lopen?

Wil je de fijne kneepjes weten over deze actie, mail mij dan. Mijn mailadres is attelyootje@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten