Zoeken in deze blog

vrijdag 28 juli 2017

Bedankkaartje - Happiest of Days

Nog een kleurklaartje met de Aqua Painter. 


De achtergrondstippen van het DSP maakt het al erg leuk vind ik. Lekker makkelijk - hoef je niks voor te doen, behalve op maat snijden!
De rozen heb ik gestempeld en na droging met het heatgun opzettelijk rommelig ingekleurd met een paar kleuren inkt. Afgewerkt met een "kwastje" Wink of Stella Clear. Prachtig spul is dat! Jammer dat de glinstering ervan niet pakt op de foto's.
De cirkels zijn geponst met de nieuwe cirkelpons 2 1/4 inch en de "Starburst" - ook nieuw! Ik denk dat ik deze combinatie veel zal gaan gebruiken. Vind je ponsen ook zo handig werken? Op de binnenste cirkel heb ik nog een randje blaadjes in 2 lichte kleuren inkt gestempeld, die ook weer aan de binnenkant van de kaart terugkomen op het inlegvelletje. 

 De set Happiest of Days vind ik een erg bruikbaar setje. Leuk ook om na heat-embossen in te kleuren. Je vindt de set op blz. 70 in de Jaarcatalogus, maar ook in de link onder dit bericht. Klik je daarop dan kom je ook meteen in mijn webshop waar je naar hartenlust kunt snuffelen naar mooie dingen. 
Wil je bestellen dan kan dat ook door te mailen naar: attelyootje@gmail.com

Maandagavond 31 juli doe ik voor deze maand nog een laatste verzamelbestelling. Profiteer dan mee: geen verzendkosten door je bestelling bij mij thuis op te halen EN dan nog die leuke bonuscode nog net in juli binnenhalen voor je bestelling in augustus.
Lees er hier meer over:
https://attelyootje.blogspot.nl/2017/07/bonusdagen-bonusdays.html
klik op de afbeelding

En ook deze superactie loopt nog tot en met 31 juli: 
Klik op de abeelding
Meer weten?
Mail naar attelyootje@gmail.com of bel 06-53244291


Product Overzicht
Aqua Painters
€ 21,00
2" Circle Punch
€ 22,00
Starburst Punch
€ 22,00
Clear Block D
€ 10,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten