Zoeken in deze blog

zondag 25 juni 2017

Bijpraten en Stampin' Up! Soft Sayings Card Kit

Afbeeldingsresultaat voor bijpraten

Oh jonges toch... wat vliegt de tijd. Ik moet jullie hoognodig bijpraten. 
Het plaatje hierboven zag ik op Internet, het leek me wel leuk om dat hierbij te gebruiken. 
Wij zijn hier in huis nog steeds bezig, naast het werk in onze banen overdag. Is het niet in de keuken, dan is het wel de badkamer, of de woonkamer. Of zijn we aan het shoppen, of op zolder aan het bouwen. Heel soms een weekendje helemaal niks, en dan lekker in ons chalet aan het bijkomen in een heerlijk rustige omgeving waar onze parkvrienden ons missen... 
Of soms eens een dagje lekker workshoppen in een (bijna) uithoek van het land: de kop van 
Noord-Holland. Daarover later hieronder meer.

Ook ben ik mijn Stampin' Up!-acitiviteiten aan het hervatten. De zolder is een eind op streek, maar nog niet geheel klaar om veel mensen te ontvangen. Dat spijt me erg, want mijn handen jeuken om weer aan de slag te gaan - het is lang genoeg stil geweest. Enne... nog erger:  ik mis jullie enorm!
Dus heb je zin in een bakje koffie ben je erg hartelijk welkom, informeer wel tevoren of ik thuis ben. 

Op de achtergrond ben ik flink in de weer voor een dag waarop ik met een aantal Stampin Up!-teamgenoten uit het team van Caroline van der Straaten (zij is mijn upliner) een dag verzorg met gratis workshops tijdens het Share A Perfect Day evenement te Hilvarenbeek. 
Wij zijn aanwezig op zondag 2 juli. 
Omdat we zelf een enorm leuk programma in elkaar hadden gezet, moest en moet daar nog wat voor gebeuren, ieder een taak (of meer). Mocht jij, samen met een vriendin of je zus, of een ander, een leuke dag willen beleven dan is dit het moment. Kom gezellig (vooral samen, want delen is zo leuk! SHARE!) zondag er naartoe! Lekker een dag in de buitenlucht genieten van al het moois wat er is. Kijk maar eens op de website wat er allemaal te doen is. Kijk ook of er nog plaats is voor de workshop. Mocht dat niet het geval zijn, kom dan vooral even bij de kraam om te informeren of er misschien een onverwachte/onbedoelde lege plek is!

 http://www.shareaperfectday.nl/

Wij hebben natuurlijk een fantastische actie bedacht voor die dag, dus houd mijn blog en facebook in de gaten.... jij als bloglezer kunt ook via mij gebruikmaken van deze aanbieding.... deze volgt later deze week dus: STAY TUNED! Wij hebben er zin in!
Vandaag, zondag ben ik in Noord-Holland geweest om een workshop te volgen, met de Canadese demo/collega Jackie Bultje. Zij is een aantal weken in Europa en had contact gehad met mijn collega Minke Brattinga, over een puur Nederlandse kaart. En zo ontstond na verloop van tijd het idee om een workshop te organiseren. Nou, dat was een gezellige aangelegenheid.
We werkten met een kit, de Soft Sayings Card Kit, van Stampin' Up!


Het is een zeer complete kit/doos  met alle benodigdheden om een verzameling snelle of minder snelle kaarten te maken. Ze zijn stuk voor stuk enorm leuk en niet moeilijk, dus voor elke gelegenheid zit er iets leuks bij. Compleet met een goede werkbeschrijving. Je hebt hiermee in een handomdraai een leuke hippe kaart om te verzenden. Bij de kit zit een stempelset en een acrylblok dat je natuurlijk voor nog veel meer andere kaarten kunt gebruiken, al of niet met nieuwe technieken gecombineerd. 

Wij werkten met een mask/sjabloonkaart waarvan het oorspronkelijk de bedoeling is dat het opengewerkte papier op een kaart geplakt wordt, maar wij gebruikten het als een mask om mee te sponzen. Stampin'Up! heeft heel handige Sponge Brayers in het assortiment die hiervoor prima te gebruiken zijn in combinatie met een inktkussen. Je moet er niet te hard op drukken maar zachtjes over het papier rollen, en dan krijg je dit soort resultaten.
Hier zie je leuk de mask die intussen gekleurd is geworden en het resultaat eronder met de witte lijnen. 
Van de andere mask heb ik nog een kaartje gemaakt:
het is nog niet helemaal naar mijn zin, maar ik moest een vlek wegwerken, dat heb ik met een bloem gedaan. Zie jij de vlek? 


Een lief kaartje uit de set, ontvangen van Jackie: 
Nederland en Canada samen tijdens een Happy Stamping Day!

Voor iedere gast had ik een klein kaartje gemaakt. Leuk om te maken, leuk om te geven.
Ik heb nog 3 kaartjes over die ik graag wil verloten. Wil jij zo'n kaartje ontvangen, schrijf dan svp een opmerking onder deze post.

Wil je ook deze sponge-techniek een keer komen proberen dan ben je natuurlijk van harte welkom.
De koffie staat al klaar om eens heerlijk bij te praten...
Tot gauw?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen