Zoeken in deze blog

dinsdag 30 mei 2017

We Love Hosts - nieuwe actie van Stampin' Up!

Tjonge wat gaat de tijd snel, het is al bijna 1 juni, DE datum van het begin van de nieuwe catalogus. Heb jij hem al via mij aangevraagd of ontvangen?
We hebben er met zijn allen zó naar uitgekeken en nu is het zover. Vanaf 1 juni is alles* te bestellen.
* Het kan zijn door bepaalde omstandigheden dat sommige artikelen ietsjes langer op zich laten wachten, maar er wordt alles aan gedaan om die tijd zo kort mogelijk te houden. 

Header_Host_Promo_Demo_Jun2017_SP_UK

Stampin' Up! komt met een nieuwe actie voor gastvrouwen.
De actie geldt van 1 - 30 juni en houdt in dat je als gastvrouw bij een partybedrag vanaf € 400,00 naast de bijbehorende "Stampin' Rewards" van 12% over het totaalbedrag nog eens een aanvullende toeslag van € 40,00 ontvangt in Stampin' Rewards. Dat is even een mooi bedrag hè? Als je even rekent kun je dus al vanaf zo'n € 88,00 extra mooie Stampin' Up! artikelen uitzoeken. Hoe leuk is dat?   

En... heb je zelf een bestelling van € 400,00 of meer, dan verdien je natuurlijk hetzelfde.
Of misschien wilde je alleen maar samen met je vriendinnen samen wat bestellen, dat is natuurlijk ook mogelijk, en niet aan een bedrag gebonden, maar de extra Rewards gelden alleen vanaf 400,00 in één keer tegelijk. Vraag mij naar de mogelijkheden svp!Bekijk het schema hieronder maar eens: 


Ik heb in mijn agenda (juni) nog een aantal datums vrij staan waarop je een gezellige avondparty kunt afspreken met je vriendinnen/familie/etc. Mail of bel gerust, dan spreken we snel iets af want ook jou gun ik graag dit voordeel.
Niet alleen op een avond is het mogelijk, maar ook overdag, bijvoorbeeld op een donderdagochtend zou je een party kunnen geven....bespreek je wensen, we kijken samen naar DE oplossing.
Mijn adres is gewijzigd sinds 20 mei in:  De Panneboeter 60, 3343 PH  Hendrik Ido Ambacht
Telefoonnummers zijn ongewijzigd.
Mail adres: attelyootje@gmail.com


Weet je wat ook bijzonder is? Je kunt het hele Rewards-bedrag ook inzetten voor een startpakket waarmee ook jij van de voordelen als Stampin' Up!-demonstratrice kunt genieten. Spreek er gerust eens over met mij, ik kan je er de mogelijkheden over vertellen. Eén van die voordelen is natuurlijk dat je deel kunt gaan uitmaken van team. Ik nodig je hiervoor van harte uit!

Je losse bestelling neem ik ook graag aan. Ik doe een verzamelbestelling op vrijdag 2 juni 21:00 uur. Je kunt je wensen doorgeven via een mail aan attelyootje@gmail.com

Door de wisseling van adres zijn we in huis nog niet helemaal op orde: veel (inhoud van) dozen moeten nog een plekje krijgen, dat is nog zoeken. Maar om ook al de workshopruimte klaar te hebben, dat was wel mijn plan, maar ik had dat iets te voortvarend bedacht. Er wordt momenteel hard aan gewerkt om er een mooie ruimte van te maken. Het is daarom wat stiller van mijn kant met nieuws, hoewel ik graag al wat meer voorbeelden had willen laten zien. Vind je de nieuwe kleuren ook zo leuk?

 
Dit zijn ook nieuwe artikelen: pons en stempelset, zo gaaf te combineren! Tijdens OnStage werd getoond om deze stempel ook als achtergrond onder de geponste afbeelding te gebruiken, een SUpertip! die ik natuurlijk wilde uitproberen. Ik zeg: dat ga ik vaker doen! Het felle groen is een uitstekende combinatie met het nieuwe bessenrode papier.Ik had een bedankje voor iemand nodig en wilde een reep chocolade verpakking maken. Laten nou die kleuren van de wikkel exact bij de nieuwe Stampin' Up!-kleuren passen?
Ben helemaal blij met de bloem: pons en stempel maken zo'n geweldige combinatie, dat ik steeds maar wil doorgaan met bloemen maken. Ben gek op bloemen! En op ponsen!

Gelukt: toch nog een paar voorbeelden voor jullie. Ik hoop binnenkort meer te kunnen laten zien. Mijn handen jeuken en ik popel!

Tot gauw!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten