Zoeken in deze blog

zaterdag 11 maart 2017

Verjaardagskaarten met Penned and Painted

Verjaardagskaarten met Penned and Painted


Het is leuk om kaarten te maken, maar ook gezellig om te verzenden. 
Er waren wat jarigen in mijn kennissenkring en ik stuurde hen graag een zelfgemaakte kaart. Met daarbij een envelop gemaakt van het leuke, gezellige Designer Series Paper. Mooi papier! Natuurlijk met behulp van het Envelope Punch Board.
De bloemomlijning is eerst gestempeld met Memento, voor de blaadjes een "masker" gebruikt zodat het lijkt alsof de blaadjes achter de bloemen liggen, daarna de kleuren gestempeld met de bijbehorende stempels uit dezelfde set. Zo leuk om daarmee te spelen. Echt een fijne set! Op de enveloppen zie je ook de afdruk van de bloemomlijning terugkomen. Bij de blauwe moet je wel heel goed kijken, maar hij staat er echt.


Ik wilde aanvankelijk de kaarten allemaal in dezelfde layout maken, maar hier en daar ging er iets mis omdat ik niet goed oplette (we zullen het maar houden op concentratieverlies door de medicijnen LOL). En moest op zoek naar een oplossing, vandaar dat de kaarten er toch allemaal anders uitzien. 

De basis is van het stevige Whisper White Thick cardstock en gestempeld op het gladdere Whisper White.
De tekst die bij één van de kaarten voorop staat, staat ook binnenin de andere kaarten, en is een onderdeel uit de leuk kit: Watercolor Wishes. De kit is erg prettig om mee te werken, je maakt in een handomdraai  20 verschillende kaarten waarvoor alle benodigdheden in de set meegeleverd worden. En... voor alle gelegenheden, dus handig om op voorraad te hebben. Deze kit kun je ook meenemen op vakantie om lekker bezig te zijn op een rustige dag. Voordeel van deze kit is, dat je de stempelset overhoudt maar ook 2 mini stempeldoosjes (Watermelon Wonder en Night of Navy) EN een stempelblok. Hoe fijn is dat? De kit is aan te schaffen voor € 42,50. 
Watercolor Wishes Card Kit

Aanstaande donderdag 16 maart doe ik een verzamelbestelling de deur uit. Je kunt dan nog steeds profiteren van de Sale-a-Bration actie waarbij je bij elke € 60,00 bestelling een gratis artikel mag uitzoeken. Wacht niet tot het allerlaatst, misschien is het artikel van je keuze niet meer beschikbaar, dat zou jammer zijn. 

Ik heb het al eerder genoemd, maar denk je aan eventuele aanvulling van de kleuren 2015-2017? Deze gaat in juni verdwijnen en worden vervangen door weer een nieuwe serie die 2 jaar mee gaat in de verkoop.

Heb je vragen? Graag geef ik je advies bij je bestelling.
Mail naar attelyootje@gmail.com

Product Overzicht:
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Stampin' Scrub
[126200]
€ 21,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 5,50

2 opmerkingen:

 1. dat ziet er allemaal erg leuk uit ! met bijpassende envelop, mooi gedaan
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel gezellig uit.
  Mooie kleuren
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen