Zoeken in deze blog

maandag 6 februari 2017

Heatembossing en Sponsen

Hey hoi, gezellig dat we elkaar weer hier even ontmoeten.

Tijdens het Creaweekend heb ik mij behoorlijk uit kunnen leven als Stampin' Up!-demonstratrice: kon allerlei dingen vertellen aan veel klanten, maar heb ook veel technieken laten zien. Ik was in mijn element! Er was één ding wat er maar niet van kwam: heatembossing. Laat ik daar nu speciaal voor electriciteit hebben in de kraam :-)

Tegen het einde van de zondagmiddag werd het wat rustiger en besefte dat ik dat het heatembossing er dus bij ingeschoten was. Voor mij reden om een kaartje in elkaar te zetten. Ben lekker even voor mijzelf aan het werk geweest. Zoals zoveel mensen herkennen zoemde dit kaartje in mijn hoofd, had het ergens gezien met watercolor techniek in de achtergrond. Dat is het nu helemaal! Echter, ik wilde iets doen met sponsen. En heatembosing. Voor mij was het heatembossing liefde-op-het-eerste-gezicht bij mijn kennismaking met stempelen. Zo leuk om het poeder te zien werken onder de warmte, het verwordt zo leuk tot een glanzend laagje wat je ook kunt voelen als het eenmaal is afgekoeld. Het is echt een wow-effect ....

De bloemen van de Sale-a-Bration set "Avant Garden" is ook "hot" op het ogenblik. Ik stempelde deze een aantal keren onder elkaar met Versamark, strooide het witte embossingpoeder erop en ging lekker aan de gang met de heattool. De oh's en ah's van de buur-kramen waren niet van de lucht toen het vorderde. Na afkoelen ben ik lekker gaan sponsen en zo werd deze kaart geboren.
Een tekstje erbij in het wit geëmbost maakt het af.


Eigenlijk maar twee kleuren gebruikt. Hoe simpel kan het zijn. Maar hoe mooi is dan het resultaat!


(Mijn excuses voor de belichting van de foto's maar je snapt het idee...)

------------------

Nog een goeie week en dan ga ik onder het mes: ik krijg een nieuwe heup. De slijtage is gewoon domme pech, dat er vervanging van de heup mogelijk is zie ik dan ook als puur geluk! Ik hoop over niet al te lange tijd van mijn pijn af te zijn en weer vlot te kunnen lopen. EN al die dingen weer te kunnen doen die ik zo leuk vind, zonder pijn! Ik ga flink oefenen want ik moet zo snel mogelijk na de operatie in beweging.
Dat betekent dat een aantal werkzaamheden van Stampin' Up! op een zacht pitje komen te staan.
- Koffie en Kaart, workshops en party's, ze zijn allemaal opgeschoven naar een later moment. Welk moment precies is nog niet helemaal in kaart zoals je begrijpt, maar informeer gerust! Mailen en bellen, het kan!
- De geplande markt in Papendrecht in Winkelcentrum Westpolder zal op mijn naam Attelyootje doorgaan met een teamlid van mij daar aanwezig. Zij wil je die dag graag helpen met je bestelling en je vragen beantwoorden. Je bestelling kun je t.z.t. bij mij thuis ophalen, graag na afspraak zodat mijn man e.e.a. goed kan voorbereiden.
- Bestellingen kun je gewoon via mijzelf blijven regelen: vragen per email kan ik beantwoorden. Reken er wel op dat er niet zo snel een antwoord komt zoals je van mij gewend bent: mijn man doet zijn best om alles voor mij in goede banen te leiden.
Ik hoop er weer snel in hoogsteigen persoon voor jullie te zijn!

Liefs,
Yolanda

Mail: attelyootje@gmail.com
Telefoon: 06-53244291

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen