Zoeken in deze blog

dinsdag 21 februari 2017

Aanvullende Sale-a-Bration artikelen


Vanaf vandaag is de tweede periode van de Sale-a-Bration van start gegaan. Een aantal artikelen zijn razend populair zoals de kippies en de foodtruck. Geen wonder want ze bieden zoveel leuke mogelijkheden.

Hieronder zie je de nieuwe folder:


Klik op de foto en hij verschijnt bij je in beeld. Wil je een papieren uitgave, dan kun je hem dan ook simpelweg zelf printen en toevoegen aan je eerste Sale-a-Bration folder, waarvan alle artikelen nog steeds verkrijgbaar zijn.
Hoe het ook alweer werkt: bestel je artikelen voor (elke) € 60,00 dan mag je één artikel uit de folder gratis uitzoeken. De meeste artikelen hebben een verkoopwaarde van zo'n 15-17 euro. Stempel je graag met houten stempels dan weet je dat dit de duurste zijn bij Stampin' Up! Een leuke kans om een unieke verzameling uit te breiden.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een pakket artikelen waarmee je direct aan de slag kunt, stuur dan je mail naar attelyootje@gmail.com Ik geef je graag een paar voorbeelden.


Wist je dat er tijdens deze Sale-a-Bration een ontzettend leuk pakket aan te schaffen is, met volop voordeel EN ben je nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat EN wat je zelf allemaal kunt uitzoeken EN nog gratis twee extra stempelsets kunt krijgen, en waarmee je o.a. je eigen hobby kunt terugverdienen en andere mensen blijmaken met hetgeen waar jij blij van wordt, EN wil je er meer over weten? Dan wil ik je graag adviseren, stuur je email naar mijn bekende emailadres attelyootje@gmail.com . Bellen mag ook. Mijn telefoonnummer vind je bij mijn contactgegevens.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten