Zoeken in deze blog

maandag 9 januari 2017

Nieuwe Stampin' Up!-voorjaars/zomer catalogus 2017

De nieuwe voorjaars-/zomer catalogus staat online.
Ook is de Sale-a-Bration folder toegevoegd.

 Klik op de afbeelding

 klik hier

Er wordt nog aan de site gewerkt om e.e.a. te verfijnen


Wat betekent Sale-a-Bration voor jou als klant? Bij iedere bestelling van € 60,= aan Stampin' Up!-artikelen mag je een gratis artikel uitzoeken uit de Sale-a-Bration gids. Het zijn altijd kado's van ongeveer € 15  - €20,= aan vergelijkbare waarde, er is voor ieder wat wils. Stempels - al of niet op houtje, of het doorzichtige Photopolymer, Designer Series Paper, een fraai opbergblikje voor je gemaakte kaarten of ander papierwerk, lint... keus genoeg.
Moeilijk om je keuze te maken? De aktie duurt tot met met 31 maart, dus je hebt eventueel gelegenheid om nog een tweede keer te bestellen. Wat zeg ik? Er geldt geen beperking - voor elke 60 euro geldt dit. Dus bestel je voor 120 euro, dan mag je zelfs 2 artikelen uitzoeken. Enzovoorts. Wat een feest!

----------

"Bee... Happy" zou je zomaar deze kaart kunnen noemen: 
Zoals je ziet ben ik zelf al aan het inkleuren geweest met de nieuwe aquarelpotloden. Het begin is er, en het ziet er niet onaardig uit denk ik zelf... Het "Inside the Lines" (zie de SAB-folder) is een soort kleurpapier voor volwassenen zeg maar, erg hip, maar toch... jonge kinderen zullen er ook heerlijk mee kunnen werken. In combinatie met een Blenderpen werkt het SU-per prettig en het is erg ontspannend om te doen.
De bij komt uit een prachtige nieuwe set: Dragonfly Dreams. De stempelsel is in combinatie met de set Dies (=stansen) een bundel, die bovenaan op mijn verlanglijstje stond.
De tekst komt uit een set die je als kado kunt uitkiezen: Avant Garden, zie hiervoor ook de SAB-folder. Een allround set die voor elke gelegenheid is te gebruiken.


Naast producten als Tombow-lijm en Big Shot gebruikte ik deze artikelen:
Product Overzicht
Blender Pens
[102845]
€ 12,00

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen