dinsdag 25 oktober 2016

Afsluiting Familiedagen en Creaweekend
Het zit er weer op: een week vol creativiteit en veel mensen ontmoeten. Oh, ik heb ervan genoten! Lekker kunnen stempelen en vertellen van mijn hobby, stempelen. En alles wat daarbij komt kijken. Het was weer heerlijk. Ik realiseerde me dat ik alweer drieënhalf jaar demonstratrice ben! Joepie!

Langs deze weg wil ik graag iedereen bedanken die belangstelling toonde aan mijn kraam "Attelyootje".
Het waren drukke dagen, maar erg fijn om te doen. Heb weer veel mensen enthousiast gemaakt voor de producten van het merk Stampin' Up!, wat ik als demonstratrice vertegenwoordig.

Er zijn veel artikelen besteld, het neemt even tijd om dat naar iedereen te verzenden, ik wacht eerst nog op de levering, maar hoop een dezer dagen/donderdag (27-10) alles te kunnen verwerken. Zodat ieder die op haar spulletjes wacht hiermee lekker kan gaan spelen.

En dan mijn nieuwe speeltje nog eens, zodat je er volgende keer ook naar uitkijkt om het weer te zien:


Nogmaals dank en ik zie jullie graag weer terug op het volgende Creaweekend in Gorinchem, noteer je alvast de datum in de agenda? Het evenement vindt plaats van 27, 28 en 29 januari 2017:

zondag 23 oktober 2016

Creaweekend, verzamelbestelling 23-10-2016

Verzamelbestelling 23-10-2016Vandaag is het alweer de laatste dag van een week van twee beurzen. Begonnen op de Familiedagen waar veel bezoekers zijn geweest en ik weer nieuwe klanten en belangstellenden heb mogen ontmoeten. Hartelijk dank voor uw aanwezigheid!
Aansluitend doorgegaan naar het Creaweekend in hetzelfde gebouw, Evenementenhal te Gorinchem. Daar weer vele van de mij bekende mensen gezien, gegroet, begroet en verwelkomd aan de kraam. Het is altijd weer een waar feest om er te zijn. Wanneer de mensen aan de kraam genieten, geniet ik ook, met volle teugen. Het werk is zeer leuk en afwisselend, ik ben erg in mijn element dan.
Veel mensen hebben ook weer aangegeven vooral door te gaan met de nieuwtjes, ze worden veel gelezen! Ook de belangstelling voor workshops en party's is bijzonder groot! De agenda hiervoor op mijn blog is een leidraad: want komt een datum niet uit, dan zoeken we samen naar een geschikte datum. Heb je zelf een idee - ook dan kijken we samen wat we kunnen afspreken. Je kunt het "maatwerk" noemen LOL.

Hebben jullie mijn nieuwe lichtbak ook gespot? Helemaal blij mee :-)

De hoek met retired artikelen (afgeprijsde, niet meer bij te bestellen artikelen, soms nieuw, soms gebruikt) is erg in trek. Op de toch al leuke prijzen wordt nog vandaag 20% EXTRA gegeven! Kijk eens onder het tabblad "Scherp geprijsd" of er nog iets voor je bij is. Ik moet er wel bij zeggen: wie op de beurs zelf komt, heeft voorrang, de mails zullen wij bijhouden.
Het werkt eenvoudig: stuur op zondag 23-10-2016 een e-mail (naar attelyootje@gmail.com) vóór 16.00 uur waarin je je voorkeur voor een artikel zet, met de genoemde prijs erbij. Voorzie de e-mail van je naam, adres, postcode en woonplaats. Mocht het niet door de brievenbus passen, dan verzend ik via Kiala (€ 3,95) of POSTnl (€ 6,95). De verzendkosten voor brievenbuspost wordt nog berekend.
Je ontvangt natuurlijk een bericht terug. 

Wil je artikelen uit de huidige (jaar- en/of najaars-)catalogus bestellen, stuur dan eveneens een e-mail naar attelyootje@gmail.com. Bestellingen vóór 16.00 uur ontvangen gaan nog mee in de verzamelbestelling. 

Tot snel?


woensdag 19 oktober 2016

Stamp Impressions EU Bloghop - Halloween
Gezellig dat je weer langskomt bij de maandelijkse bloghop van het team Stamp Impressions EU.
Deze maand is het thema "Halloween". Pak er maar een lekker warm bakje koffie of thee bij, want de warmte zul je nodig hebben om de rillingen te  verdrijven!

Je kunt met Halloween veel kanten mee op om iets leuks te maken, zelfs als je er geen of nauwelijks stempels van hebt. Een eenvoudig plaatje en de specifieke kleuren geven al gauw een sfeertje dat past bij het thema.
Iets wat ik al tijden in huis heb om iets eetbaars in te doen en iets gezelligs van te maken, zijn de reageerbuisjes. Komen voor allerlei dingen van pas. En ik zag dat ze in Amerika in de Paper Pumpkin dozen zitten! Helemaal niet jaloers hoor...!

Voor deze keer heb ik voornamelijk de set "Spooky Fun" gebruikt voor het versieren van de reageerbuisjes. Omdat deze geen kurken dop hebben maar een plastic dopje verzon ik het jute band. Past preciés! Een stukje twijndraad eromheen maakt het helemaal gezellig op sfeer.


Verder gebruikte ik nog Halloween Night DSP, Halloween Night Washi Tape en diverse ponsen.
Dit zijn leuke projectjes (de buisjes zijn superklein: slechts 3 inch met een doorsnede van een halve inch. Wat ben ik blij dat ik vaak met een pincet werk.


 In de buisjes passen slechts 7 tictacjes...


De paarse vleermuizen kon ik gemakkelijk uitstanzen met een stans uit de set "Halloween Scenes". Ik heb ze aan het twijndraadje gelijmd, dat zit tussen twee vleermuizen in. Ze bengelen zo leuk aan het draadje!


De pompoen is een labelstans. Ik heb met potlood zachte lijnen gezet en een gezicht gestempeld. Lijkt het zo? 

Het kadozakje maakte ik zelf met behulp van een stans ("Mini Treat Bag") en Glassine Sheets - superleuk papier. 

Ik heb het zelf niet zo op spinnen, maar het stempelen en inkleuren van deze beestjes maakt het wat makkelijker om ze te zien. 

Hopelijk heb je zo ook weer leuke speelideeën opgedaan.

Bij de volgende deelnemer, Eveline, weet ik zeker dat je een rasecht amerikaanse inspiratie opdoet, zij woont er, dus weet wel van wanten... veel plezier met verder hoppen. Klik op de knop NEXT om verder te gaan, wil je nog eens terug naar Rosalien, klik dan op de knop PREVIOUS.
zaterdag 15 oktober 2016

Kan ik je anders nog ergens mee van dienst zijn?*** Verzamelbestelling uiterlijk maandag 17 oktober om 18:00 uur  ***


Of is het: "Kan ik je ergens anders nog mee van dienst zijn?" Een vaak gesproken zin in winkels en bedrijven. De voorbereidingen voor de twee beurzen zijn nog in volle gang. Ik hoop je te ontmoeten op één (of meer?) van de dagen. Ik heb er in ieder geval weer bijzonder veel zin in. 

Ervaar je ook dat de tijd snel gaat? Een dagje lekker ontspannen op de vloer van de Familiedagen of Creaweekend te Gorinchem is dan een heerlijk dagje uit. Lekker rondneuzen voor diverse nieuwtjes en inspiratie opdoen voor de komende tijd.
Van dinsdag 18 oktober t/m donderdag 20 oktober zijn de Familiedagen, een uitje voor de hele familie.
Van vrijdag 21 t/m 23 oktober vindt het Creaweekend plaats, een ware ontdekkingstocht door crealand.


Tip: wil je iets bestellen én ophalen op een van de dagen, bestel dan tijdig* via email:
Je kunt nog op de valreep een bestelling doorgeven, dat kan tot uiterlijk maandag 17 oktober 18.00 uur!
Ik kan helaas niet verzekeren dat de artikelen er op tijd zijn, maar doe mijn uiterste best daarvoor, zodat je het op de beurs kunt ophalen. 

donderdag 13 oktober 2016

Koffie en Kaartochtend met Paisleys and Posies

De (bijna) wekelijkse Koffie en Kaart ochtend was voor een keer verplaatst van vrijdag- naar de donderdagmorgen. Het is altijd een gezellige, anderhalf uur durende sessie.
Vandaag maakten we een kaartje met de nieuwe Paisleys and Posies stempelset.
De kleuren van het Designer Series Paper wat zij gebruikte, inspireerde mij voor de inkt. Het Designer Series Paper is trouwens in de aanbieding: 4 halen 3 betalen. De vellen zijn 30,5 x 30,5 cm en beiderzijds bedrukt.


De basis van de kaart zag ik bij Dawn Olchefske, een demo uit Amerika. Erg moeilijk is het allemaal niet, er was een dame die nog nooit gestempeld had, zij ging als heel vertrouwd met de stempels om en had leuke frisse ideeën. Heel erg bedankt Jacqueline dat je deze reis vanuit Frankrijk hebt willen maken!

De kaart bestaat uit 2 gelijke delen cardstock en Whisper White, van 10,5 x 14,5 cm. Gerild aan beide zijden op 1 en 2 cm.


De uit het midden gestanste cirkel heb ik als accent op de achterkant van de kaart geplakt.
Een bijpassende gekleurde enveloppe was snel gemaakt met behulp van het Envelope Punch Board en Envelope Paper.Product overzicht: 
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50

Mocht je graag een bestelling door willen geven dan kan dat door middel van een email aan attelyootje@gmail.com.

De aankomende week sta ik op de Familiedagen in Gorinchem, gevolgd door het Creaweekend in hetzelfde gebouw. Kom gezellig neuzen naar nieuws, er is voor iedereen wat te beleven.
Ik heb nog enige kaartjes weg te geven voor belangstellenden voor de Familiedagen, aarzel niet om mij ernaar te vragen via de mail

Product Overzicht Aanbieding*:

Tip: combineer met een vriendin deze aanbieding
* Geef bij je bestelling je 4 sets Designer Series Paper door.**
**Past niet door de brievenbus. Geef bij je bestelling aan hoe je het papier gesneden wilt hebben als je kiest voor brievenbusverzending.

dinsdag 11 oktober 2016

Scoring Blades en meer - terug van weggeweest


Gelukkig... ze zijn terug van hun uitje - de Scoring Blades (set van 2 stuks) waarmee je kunt rillen in papier. Zo handig! Mocht je eens eentje kwijt raken of je vindt dat hij minder werkt, kun je gelukkig tot vervanging overgaan. Bewaar ze handig in de klep onderop je Stampin' Trimmer....

Ook de Replacement Cutting Mat, de reep met het gootje aan twee zijden, kan ook naar wens vervangen worden. Hieperdepiep Hoera!Helaas is er een vertrek aangekondigd: de hand-nietmachine of "Handheld Stapler" en bijbehorende nietjes worden niet meer bijbesteld zodra de huidige voorraad op is. Wil je hem nog bestellen, wees er dan snel bij!
Het is een fijn apparaatje voor een leuk accent op je kaarten en andere projecten.
Hij is te bestellen voor € 12,00, de nietjes voor € 5,00
Mail je wensen naar attelyootje@gmail.com

zondag 9 oktober 2016

GRATIS KAARTJES BEURZEN

GRATIS KAARTJES BEURZENErvaar je ook dat de tijd snel gaat? Een dagje lekker ontspannen op de vloer van de Familiedagen of Creaweekend te Gorinchem is dan een heerlijk dagje uit. Lekker rondneuzen voor diverse nieuwtjes en inspiratie opdoen voor de komende tijd.
Van dinsdag 18 oktober t/m donderdag 20 oktober zijn de Familiedagen, een uitje voor de hele familie.
Van vrijdag 21 t/m 23 oktober vindt het Creaweekend plaats, een ware ontdekkingstocht door crealand.
Voor beide beurzen heb ik en beperkt aantal vrijkaarten weg te geven.
Wil je kans maken op een kaartje, stuur dan je email vóór 14 oktober naar:
  • attelyootje@gmail.com
  • Vermeld in de onderwerpregel “Kaartje Familiedagen”
  • Of vermeld in de onderwerpregel “Kaartje Creaweekend”
Belangrijk: alleen mailen met deze onderwerpregel, niet antwoorden op deze nieuwsflits aub!

Je ontvangt van mij een bericht als er een kaartje voor je klaarligt.
Leuk om je te treffen, ik hoop op fijne dagen!

Tip: wil je iets bestellen en ophalen op een van de dagen, bestel dan tijdig via email:
attelyootje@gmail.com

 
Voor informatie over de familiedagen: http://booking.evenementenhal.nl/nl/familiedagen-gorinchem/gorinchem 

Voor informatie over de creadagen: http://booking.evenementenhal.nl/nl/crea-weekend-najaar-gorinchem/gorinchem