vrijdag 30 september 2016

Stampin' Up! Maandaanbieding: Designer Series Paper... 4 halen - 3 betalenStampin' Up! Maandaanbieding:
Designer Series Paper...
4 halen - 3 betalen

Van 1 – 31 oktober geldt een leuke aanbieding: koop 3 pakken prachtig Designer Series Paper (DSP) en krijg een 4e gratis. Je mag zelf kiezen welke combinatie je maakt. Hoe geweldig is dat? Een mooie kans die je niet wilt laten lopen toch? Hieronder zie je de geselecteerde sets waar het om gaat: 

Erg prettig is dat er 2 vellen van hetzelfde ontwerp (design) in zitten. Zo kun je naar hartelust een project creëren. Kijk eens naar deze set waarbij ik het Floral Boutique DSP heb gebruikt: 


 


Heel fijn van het DSP is een hulpmiddel/weetje: de kleuren zijn al voor je bij elkaar gezocht en staan achterop de sticker van de verpakking - zo heb je snel de juiste en bijpassende kleuren cardstock bij elkaar gezocht voor de perfecte combinatie. 

Onlangs maakte ik deze kadokaart-kaart voor mijn jarige schoonzus, met het Bloom&Bliss DSP. Ook prachtige kleurencombinatie:

Wil je meer voorbeelden zien, klik dan op de plaatjes hieronder in het Product Overzicht. Je komt in mijn webshop waar je bij de foto van het papier kleine afbeeldingen ziet met mooie voorbeelden. Laat je gerust daardoor inspireren! De webshop is vrij van entreekosten..... ;-)

En wil je graag gebruikmaken van de aanbieding van dit DSP-papier? Stuur je email met je bestelling naar attelyootje@gmail.com en ik verzorg graag je bestelling.
(voor heel snelle beslissers: ik doe a.s. zondag een verzamelbestelling: je bestelling kan mee als je mail binnen is vóór 17:00 uur)Product Overzichtwoensdag 28 september 2016

World Card Making Day - aanbieding


Verzamelbestelling op zondagavond 2 oktober


Klik op de afbeelding hierboven voor een video

World Card Making Day - Aanbieding
Op 1 oktober is het World Card Making Day. We maken kaarten en sturen die naar de mensen die een opkikker, kunnen gebruiken, of een knuffel, een steuntje in de rug, maar ook bemoediging.


Om de actie kracht bij te zetten heeft Stampin' Up! een leuke aanbieding voor jullie:
25% korting op de Designer Tin of Cards Project Kit, een aanbieding op Fast Fuse lijmroller, maar ook op andere artikelen voor kaartenmakers onder ons.
Wat dacht je ervan om mooie, bijpassende enveloppen bij je kaarten te maken met het populaire Envelope Punch Board en Envelope Paper? 
Wees er snel bij wat de actie geldt alleen van 1 - 5 oktober!!!

Wacht niet te lang: ik doe zondagavond 2 oktober een verzamelbestelling, zorg svp dat je mail die dag vóór 17.00 uur binnen is. 
Mailen kan naar attelyootje@gmail.com

#WCMD2016 #worldcardmakingday


Product Overzicht
Envelope Punch Board
[133774]
€ 23,00
€ 17,25
Fast Fuse Adhesive
[129026]
€ 12,00
Plus GRATIS refill
Fast Fuse Adhesive Refill
[129027]
€ 9,00
Gratis bij aanschaf
Fast Fuse Adhesive

maandag 19 september 2016

Bloghop Stamp Impressions - AutumnLeuk dat je langskomt bij weer een nieuwe bloghop van Stamp Impressions. Wij willen jullie graag inspireren met onze projecten, gemaakt met artikelen uit de Stampin' Up!-Jaarcatalogus en/of Najaarscatalogus.
Deze keer willen wij graag ideeën voor de herfst laten zien.Het najaar is begonnen, dat zou je nog niet zo direct zeggen als je de temperaturen buiten ervaart.
Ook de scholen zijn begonnen: zelfs in het Grote Dierenbos, waar de blaadjes aan de bomen nog een beetje groen zijn, maar het zijn al wat donkerder kleuren om straks de grond te bezaaien met hun mooie herfstkleuren.
De diertjes zitten klaar in de klas. Hun namen zijn door de Juf op de stoeltjes gezet. Ze hebben de namen uit de Fabeltjeskrant, van vroeger! Ken je ze niet? Vandaag zijn op school: Lowieke de Vos met zijn streken (hatsekidee! en: mmmm lekkere hapjes!), Wip de Eekhoorn (zelfgemaakte eikeltjeslimonade), Bor de Wolf (huuu, huuu....), (de humeurige) Droes de Beer, en niet te vergeten de techneuten: de Gebroeders Ed en Willem Bever!
Allemaal zijn ze gemaakt met behulp van de pons Fox Builder Punch en de stempelset Foxy Friends, die samen een bundel vormen. (Dankjewel Yvonne van Bruggen)
De raamstans heb ik ook voor de deur gebruikt, door deze te verlengen.

Ik hoop dat mijn werk je weer geïnspireerd heeft.

Veel plezier met het verder volgen van deze bloghop. Je gaat verder via Eva.
Hop je deze ronde mee?

Klik op de afbeelding, waarbij "volgende/next" staat 
en je gaat makkelijk door naar de volgende deelnemer van deze bloghop:

Klik op NEXT voor volgende

o - o - o - o - o - o

Wil je toch nog even terug? Klik dan op de afbeelding met "vorige/previous":

Klik op PREVIOUS voor vorige


Dit zijn o.a. de gebruikte producten:

vrijdag 16 september 2016

Nederlandse tekststempelsets van Stampin' Up!

Ik krijg regelmatig vragen over de verkrijgbaarheid van Nederlandse teksten als stempelset.
Er zijn er drie, die wil ik jullie graag laten zien:

Allereerst verscheen "Juiste Woorden", een fijne set om een kleine tekst toe te voegen aan je kaart. De tekst is eenvoudig te stempelen en leuk om daarna uit te ponsen met bijvoorbeeld de "Classic Label Punch" - die met de leuke pijltjes aan de zijkanten."K.J.E.G." - oftewel: "Koop Je Eigen Geschenk" (idee: zelf kadobonnen maken)  is een set die je vaak zult gebruiken als je hem eenmaal hebt. Grotere teksten, te gebruiken om direct op je kaart te stempelen maar ook te gebruiken met een bijpassende stans of pons. Het gemak van het doorzichtige materiaal laat zich raden...

En "Recht Uit Het Hart" is de jongste set in ons assortiment. Mooie teksten, ook weer te combineren met pons of stans, maar zo op (of in...) de kaart. Bijpassende stansen zijn ook verkrijgbaar, eventueel als bundelvoordeel. Combineer de stansen en stempels en bespaar 10%.

Alle sets zijn verkrijgbaar via bestelling in mijn webshop of door mij een mail te sturen aan
attelyootje@gmail.com

Productoverzicht

donderdag 15 september 2016

Special Offers 15-21 september - Speciale Aanbiedingen en CREAMARKT

En alweer de derde achtereenvolgende week met spetterende aanbiedingen van Stampin' Up!
Bespaar 25% op de onderstaande aktuele producten. Een unieke kans toch?

Kijk hier maar eens welke artikelen er uitgekozen zijn om je blij te maken: Project Life sets, in verschillende talen verkrijgbaar, dus let even op dat je de juiste kiest!
De Layering Ovals zijn heel leuk om te gebruiken samen met de ribbelrandjes.

Product overzicht
Layering Ovals Framelits Dies
[141706]
€ 42,00
€ 31,50


Aanstaande zaterdag ben ik te vinden in winkelcentrum Westpolder in Papendrecht tijdens de Creamarkt. Kom gezellig even langs, je bent van harte welkom!