zondag 29 mei 2016

Babyshower voor mijn dochter

Afgelopen weken ben ik in de weer geweest om wat dingen te maken voor de Babyshower van mijn dochter. De jongste van de twee. Zij had donderdag voor het laatst gewerkt en vrijdag was dan de Babyshower bij mijn oudste dochter thuis. Totaal verrast was zij, iedereen heeft fantastisch gezwegen!
De avond tevoren was ik al met al mijn spullen afgereisd om mee te helpen versieren. Er moesten nog wat hapjes gemaakt worden, daarom was onze family-chefkok mijn zoon ook erbij.
Het thema was blauw. Waarom.... dat zal geen verrassing zijn haha.

Ik had een vlaggenlijn gemaakt


Mijn dochter een overheerlijke taart, blauwe eieren, samen met mijn zoon miniquiches en hamkaasvlinders


 Verder maakte ik een rozet voor de Mommy to be
En ik maakte bedankkaartjes voor aan de dropflesjes. 


Tijdens het wachten op de Metro moesten we (het was tenslotte vrijdagavond) even gek doen 
Vanuit de Metro nog een selfie van moeder en dochters


En genoten we van een heerlijke authentieke Italiaanse maaltijd.

Laat de kleine maar komen. Volgens mij is Marjolein wel klaar voor het Marjokleintje.

dinsdag 24 mei 2016

Extra Stampin' RewardsIn de maand juni is er een actie: ben je gastvrouw voor een party met mij, dan krijg je van 
Stampin' Up! extra euro's (Stampin' Rewards) om mee te shoppen bij een partytotaal van minimaal 
€ 35,00 wat je sowieso krijgt in dit level. Dat betekent dat je minimaal € 70,00 aan cadeau's mag uitzoeken.
Ook kun je overwegen om dit bedrag te gebruiken om een startpakket aan te schaffen waarmee je demonstratrice kun worden waarbij je alle voordelen ervan kunt gebruiken. Een startpakket kun je aanschaffen voor € 129,00. Reken maar uit wat je voordeel is!
WHOOHOO: daarnaast is er nog een extraatje exclusief voor als je besluit tot het aanschaffen van een startpakket: naast al het voordeel mag je ook nog eens 2 (TWEE) stempelsets uitkiezen uit de nieuwe catalogus (ongeacht de waarde). FEEST!

Vraag mij naar de mogelijkheden, ik zal je er graag over informeren.
Bel gerust: 06-53244291 of 078-6429439 (op werkdagen na 18:00 uur)
donderdag 19 mei 2016

Bloghop Creative Support Team Europe - Using Leftover PiecesToday its a little celebration: I can throw away my leftovers from the last Stampin' Up year... yej! Got to make room for creating new stuff and that makes me happy. There is so much new to come...
I had a large amount of leftovers, couldn't choose which to use now.'

Vandaag is het een feestje: alle restanten van mijn gemaakte Stampin' Up!-projecten mogen in de prullenbak.... yej! Er moet ruimte gemaakt worden om nieuwe dingen te maken en daar word ik helemaal blij van. Er komt zoveel moois aan...
Dit is nog maar een klein gedeelte van wat ik over had, kon gewoon niet kiezen wat ik zou gebruiken voor deze bloghop.I came across using the Notecards and Envelopes to create a cardholder with the It's My Party DSP.
So, many of this paper above, will be in the bin. Isn't that a pity?

The idea for the layout of these cards I saw at Patty Bennetts blog. I met her last month in Salt Lake City. Now, that was a party!

Ik kwam op het idee om de Notecards and Envelopes te gebruiken met het It's My Party DSP. Dus, heel veel van het papier op de foto gaat zomaar in de prullenbak. Jammer he?
Het idee van de layout van de deze kaartjes heb ik overgenomen van Patty Bennetts blog. Haar ontmoette ik in Salt Lake City vorige maand, wat een feestje!


I adjusted some measurements to create a tinier space on the corners of the cards. After punching out the balloons I stamped the little dots from the Balloon Celebration stampset in coördinating colors. At that point I found out I didn't use the exact color combination with the DSP, but liked the workout. 
Een aantal maten heb ik aangepast om een kleinere rand te verkrijgen. Na het ponsen van de ballonnen stempelde ik de stippeltjes van de Balloon Celebration stampset in de bijpassende kleuren. Precies ontdekte ik dat ik niet de exacte kleur had gebruikt als in het DSP. Ik vond het niet storen en vond het zelfs grappig staan


The envelopes asked for more color and I stamped the little balloons from the Party Wishes stampset.
De envelopjes vroegen om meer kleur, ik stempelde de ballonnetjes uit de Party Wishes stampset.

Then, the four cards had to become a holder I saw somewhere but I couldn't find out who the original designer is. Thanks a billion to her, it is so easy to make! 
Toen moest er voor de vier kaartjes een houder komen. Ik had het model al vaker gezien, maar kan er maar niet achter komen wie de oorspronkelijke bedenker is. Een groot dankjewel voor haar, het is zo makkelijk te maken!


So, here's an impression of the cardset and holder together:
Hieronder een impressie van de hele kaartset met houder samen: It was so fun to do. The real one is very gorgeous!
Het was leuk om te maken. In het echt is het nog veel mooier!


Wil je de set ook maken dan staat hieronder wat je kunt gebruiken. 
Product List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00


Please hop along to the next blog at:
Klik hieronder voor het volgende blog: 

 next


Or the previous at:
Of hieronder voor het vorige blog:
 previous

We will appreciate if you'd leave your comment below. 
Wij vinden het erg aardig als je jouw reactie hieronder achterlaat. 

zaterdag 14 mei 2016

Out with the Old - Bloghop Creatieve Harten


“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Out with the Old”, zodat je nog even inspiratie kunt opdoen met de materialen die ons met ingang van de nieuwe jaarcatalogus gaan verlaten. Ook zul je een paar producten tegenkomen uit de vorige catalogi die ook weer in de komende catalogus te vinden zijn.

Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment nog zijn en degene die zullen blijven.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Dankjewel Helmy Goyer, dat ik het stokje van je mag overnemen!Deze bloem vind ik zo mooi en heeft had een fijne pons erbij. Even het truukje te pakken krijgen en dan lekker verder. Helaas vertrekken deze stempel en pons. Maar niet eerder dan dat ik er nog één keer mee gespeeld heb.
De achtergrond is gestempeld met Sahara Sand (blijft) en stempels uit de set Summer Silhouettes (vertrekt). Zo in de zon lijkt de zandkleurige inkt net op schaduw :-)
De bloemen verwerkte ik met behulp van de Babywipe techniek en drie kleuren refills van de serie In-Colors 2014-2016 (vertrekken). Heel eenvoudig een billendoekje een aantal keren vouwen, bedruppelen met de refills en daarna stempelen om dit effect te krijgen. Zó leuk en verrassend om te doen. Ook de kleine bloem (in het hart met mini Glue Dots (blijft) geplakt) stempelde ik zo. Daarna geponst met de Petite Petals pons (blijft).
Dan vond ik ook nog Itty Bitty Accents, die ik het hartje van het kleine bloemetje plakte. De blaadjes wat omgekruld en opgeplakt met een aantal dimensionals.
De tekst komt uit de set Something to Say (vertrekt).
Voor de basis gebruikte ik het stevige Whisper White Thick Cardstock, terwijl ik het "gewone" Whisper White gebruikte om op te stempelen. Dit is opgeplakt met Dimensionals. Lekker veel want dat staat zo mooi :-)


 
Onze tuin staat er zo mooi bij vandaag, lekker in het zonnetje. De tuinkabouters-nieuwe-stijl zijn blij met de post vandaag. Ze mogen even weten dat we van ze houden!


Veel artikelen staan nu met korting in de Retiring Products sectie van de webshop. Wil je nog snel je inkopen doen, dan moet je echt snel beslissen. Er geldt een OP=OP-principe. 
Bestellen kan via de webshop, klik hier
   maar ook door een mail te sturen naar mij: attelyootje@gmail.com Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig verder, door op de VOLGENDE/NEXT knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van Leoni Geertsema, zij heeft weer zoiets leuks gemaakt! Leoni, ik geef het stokje hierbij aan jou over!


Mocht je de weg zijn kwijtgeraakt dan kun je de draad bij een van de volgende adressen weer oppakken: