Zoeken in deze blog

donderdag 13 oktober 2016

Koffie en Kaartochtend met Paisleys and Posies

De (bijna) wekelijkse Koffie en Kaart ochtend was voor een keer verplaatst van vrijdag- naar de donderdagmorgen. Het is altijd een gezellige, anderhalf uur durende sessie.
Vandaag maakten we een kaartje met de nieuwe Paisleys and Posies stempelset.
De kleuren van het Designer Series Paper wat zij gebruikte, inspireerde mij voor de inkt. Het Designer Series Paper is trouwens in de aanbieding: 4 halen 3 betalen. De vellen zijn 30,5 x 30,5 cm en beiderzijds bedrukt.


De basis van de kaart zag ik bij Dawn Olchefske, een demo uit Amerika. Erg moeilijk is het allemaal niet, er was een dame die nog nooit gestempeld had, zij ging als heel vertrouwd met de stempels om en had leuke frisse ideeën. Heel erg bedankt Jacqueline dat je deze reis vanuit Frankrijk hebt willen maken!

De kaart bestaat uit 2 gelijke delen cardstock en Whisper White, van 10,5 x 14,5 cm. Gerild aan beide zijden op 1 en 2 cm.


De uit het midden gestanste cirkel heb ik als accent op de achterkant van de kaart geplakt.
Een bijpassende gekleurde enveloppe was snel gemaakt met behulp van het Envelope Punch Board en Envelope Paper.Product overzicht: 
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50

Mocht je graag een bestelling door willen geven dan kan dat door middel van een email aan attelyootje@gmail.com.

De aankomende week sta ik op de Familiedagen in Gorinchem, gevolgd door het Creaweekend in hetzelfde gebouw. Kom gezellig neuzen naar nieuws, er is voor iedereen wat te beleven.
Ik heb nog enige kaartjes weg te geven voor belangstellenden voor de Familiedagen, aarzel niet om mij ernaar te vragen via de mail

Product Overzicht Aanbieding*:

Tip: combineer met een vriendin deze aanbieding
* Geef bij je bestelling je 4 sets Designer Series Paper door.**
**Past niet door de brievenbus. Geef bij je bestelling aan hoe je het papier gesneden wilt hebben als je kiest voor brievenbusverzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten