Zoeken in deze blog

donderdag 1 september 2016

Nieuwe Autumn-Winter catalogus en nieuwe actieKlik op de afbeelding voor catalogus

Hey hallo....

Is bij jouw thuis de nieuwe papieren uitgave van de Autumn-Winter catalogus al door de brievenbus gegleden? Nog niet? Maar wil je hem graag ontvangen? Stuur dan je verzoek per e-mail naar attelyootje@gmail.com , ik heb er nog heel veel klaarliggen, zomaar - voor jou!
Ook leuk om hem bij mij thuis te komen halen: zo kun je gelijk de nieuwe artikelen in het echgie zien! Graag wel tevoren even een seintje.
Hij staat weer boordevol leuke nieuwe artikelen maar zeker ook met nieuwe ideeën. Gaaf toch?
Vraag hem snel aan want vanaf vandaag kun je er meteen uit bestellen! Whoop-whoop!

Hier is alvast een leuk filmpje: 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW- NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW- NIEUW: 


De komende drie weken kom je dit nieuwe logo vaker tegen. Elke week een nieuw aanbod, waarbij je enorm geld kunt besparen - wel 25%. Das mooi meegenomen.
Deze week is de keuze voor het aanbod gevallen op versiering van al je werkstukken, of het een kaart, een label, een doosje of een scrap layout is.... de keuze is aan jou!
Wat dacht je van deze Blossom Builder pons - súper veelzijdig te gebruiken en er is ook een prachtige stempelset bij, misschien een leuke keuze om mee te bestellen.In mijn webwinkel kun je zien hoe deze artikelen eruit zien: 

Product List

Via de webwinkel bestellen kost voor elke bestelling € 5,95 en betalen doe je er met een CreditCard).
Je kunt uiteraard uiteraard ook kiezen om dit via mij te doen. Stuur simpel een mail aan attelyootje@gmail.com en ik verzorg graag je bestelling. Tot gauw?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten