Zoeken in deze blog

dinsdag 30 augustus 2016

Varend naar de molens en High Tea

Zaterdag zijn wij met een aantal van mijn teamleden naar de molens van Kinderdijk gevaren. Het was heel gezellig en we troffen het met het weer.

Zicht op Alblasserdam

De molens van Kinderdijk

Heerlijk rustig was het op het water, met een ietsje wind, en toch voelde het lekker.
Aan boord konden we genieten van een drankje en er werd heel wat heen en weer gekletst.
Onder een van de bruggetjes werden we door de plaatselijke jeugd getrakteerd op een plons water.

Plons.... is water...

Tijdens de stop was er ruimte om te kijken hoe een molen werkt, de tijd was echter wat kort en het weer was uitnodigend om een heerlijk ijsje buiten te eten.


I scream... Icecream... Everybody wants Icecream..

Groepsselfie


Na de nodige foto's ging de vaart weer verder. Bijzonder fijn om eens in de rust van het leven te zijn. Het is soms best druk in mijn leventje, maar ach: ik doe het allemaal zelf, en laten we eerlijk zijn: zonder dit alles zou mijn leven een stuk saaier zijn hoor :-)
Na de vaartocht meerden we weer bij de "thuisbasis" van de boot. Daar wachtte een heuse versgemaakte High Tea op ons. Er was veel meer dan op de onderstaande foto, zelfs overheerlijke pannenkoekenrolletjes! Er was wat commotie door de zon mar we lieten onze pret niet bederven.... We hebben bijna álles opgegeten, en er gingen met dit warme weer genoeg potjes thee doorheen.Voor de aanwezige dames had ik presentjes gemaakt. Een daarvan was een doosje, met de Curvy Keepsakes uitgestanst. Niet zomaar, nee, alles maar voor de helft, dus dat betekende ook wat knipwerk. Het was omdat ik de kleine paneeltjes wilde bestempelen. Je ziet het hieronder.Mijn dankwoordje staat op het label. De dames helpen mij enorm te groeien, als team, maar ook zeker als hun "Up". Daarvoor ben ik hen zeer dankbaar. Ik ben zó blij met mijn teamgenoten daarom heb ik hen dit uitje aangeboden. Helaas konden niet alle leden aanwezig zijn: een zieke, een paar moesten er werken, en een paar hadden een verjaardag in de familie. Hopelijk zijn ze er volgende keer ook gezellig bij!

Van iedereen kreeg ik bedankjes voor de dag terug in de vorm van heel leuke kaarten, en ook nog eens een verschrikkelijk lekker wijnpakket:


TOP dames, SUper bedankt


Voor tijdens de vaartocht had ik nog een cadeautje gemaakt: een verpakking voor een buisje bellenblaas. De stempelset "Playful Backgrounds" (Photopolymer) past daar uitstekend bij. De tekst "Time to PARTY" (uit "Confetti Celebration" - clearmount) stempelde ik in twee keer, steeds met behulp van de Stamp-a-Majig. Een superhandig hulpmiddel om precies op de goede plaats te stempelen, zeker als je stempel van rubber is.

Marja heeft van de dag een leuke foto layout gemaakt:


Zoals je ziet zat het weer bijzonder mee, en we hebben er allemaal erg van genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen