Zoeken in deze blog

maandag 4 juli 2016

Workshop Kaartenmapje maken zonder lijm


Afgelopen vrijdag was ik te gast bij een tweeling, voor een workshop waarbij we een mapje maakten zonder daarvoor lijm te gebruiken. Voor IN het mapje werden 4 kaartjes met bijpassende enveloppe gemaakt. 

Het mapje is leuk zelf te maken, door een aantal rillen/vouwen te maken - er staan verschillende video's op het wereldwijde web die je daarvoor kunt gebruiken. 
Stampin' Up! heeft de Notecards and Envelopes voor dit gemak in de verkoop per setje van 20 stuks, dus je kunt even vooruit. 


Voor het maken van de set is o.a. de stempelset met de Flamingo gebruikt. Flamingo's zijn Very Hot op het moment: overal kom je ze wel tegen: dekbedden, servetten, slingers, tafelkleden, versiering in en rond het huis... noem maar op. Ik bedacht dat een flamingo ergens voor "staat" en heb het opgezocht:
Een flamingo staat in je droom voor gemeenschapsgevoel en je vermogen om samen te werken.
Een flamingo staat ook voor nieuwe ervaringen of situaties.
Word je in je droom omringd door flamingo’s, dan maak je je te druk om je uiterlijk.
Tsja, dat weten we dan ook maar weer. Gelukkig droom ik niet zo vaak, dus zal ik verder maar niets aan verbinden. .

In de set zit ook een ananas - ik hoorde dat dit iets had te maken met Welkom. En wat betekent het als je erover droomt? Wanneer er een ananas in je droom voorkomt, dan staat dit voor zelfvertrouwen, ambitie en succes. Een ananas staat symbool voor gastvrijheid en genieten. Dus Welkom!

Nou: genoten hebben we allemaal tijdens het maken van dit mapje. 
Sorry, beetje overbelichting op de foto's... maar fijn dat er zoveel licht was om bij te werken. Top gedaan meiden, bedankt!


Wil je ook eens zo'n mapje maken met een groepje dan kan dat natuurlijk. Je bent van hart welkom. Neem contact met mij op voor verdere informatie. 
Hieronder zie je alvast de gebruikte producten van Stampin' Up!


Product List
2" Circle Punch
[133782]
€ 22,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen