Zoeken in deze blog

dinsdag 7 juni 2016

Nieuwe artikelen in "Scherp Geprijsd"

Er wordt de laatste dagen achter de schermen hard gewerkt aan het blog. Met name onder het kopje "Scherp Geprijsd" kun je "nieuw" aanbod in Retired Artielen zien. Zit er iets bij waar je belangstelling voor hebt, of zoek je juist iets en staat dat er niet bij? Aarzel niet om het te vragen, misschien dat het nog niet in de lijst staat. Er is veel, heel veel! En nog lang niet alles staat erop. Kom je dus regelmatig even snuffelen?
Ook kun je na het maken van een afspraak bij mij thuis komen snuffelen, wel zo leuk want het is verrassend te zien, wat er zoal is. Het past gewoon niet allemaal op één foto, vandaar geen plaatje ervan deze keer. Jammer he?
Stuur je wensen per mail naar attelyootje@gmail.com en ik verzorg het graag voor je.


A.s. zaterdag mag je ook komen kijken, ik heb dan Open Huisdag, waarbij ik vanwege de ruimte vier tijdsblokken heb gemaakt, om het allemaal een beetje eerlijk te kunnen verdelen. Er zijn nog plekjes op de ochtend over: 10:00-11:30 uur en 11:30-13:00 uur. De middag is al volgeboekt. Graag tevoren aanmelden via mail of telefoon. attelyootje@gmail.com of 06-53244291 of 078-6429439
Je kunt dan natuurlijk kennismaken met de nieuwste materialen en artikelen van Stampin' Up! en er is ook tijd om een leuke Make and Take te doen. Kom je dan ligt ook voor jou (als je hem nog niet kreeg van mij) de nieuwste catalogus klaar. Nieuwsgierig geworden? Kom, of  maak een afspraak voor een andere keer. Wel graag tevoren aanmelden svp. Zie we elkaar?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten