Zoeken in deze blog

woensdag 6 januari 2016

Attelyootje in AHOY - 16 en 17 januari


Hobby+Handwerk+Poppen(Huizen)-Berenbeurs Ahoy
Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam
zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016

Geopend van 10.00-17.00 uur
Entree: volwassenen euro 6,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding)

Het hobbyseizoen begint goed in januari: Creatief genieten in Ahoy

Op zaterdag 16 en zondag 17 januari wordt in de "Ahoy-Rotterdam" weer een creatieve Hobbybeurs gehouden met diverse hobby-, handwerk- en poppen(huizen)-berenstands.

Poppen(huizen)- en beren
Veel marktkramen zullen gevuld worden met diverse producten op het gebied van poppen, beren en poppenhuizen. De poppen- en berendokter houdt de gehele dag spreekuur! Uiteraard zijn er ook antieke, verzamel- en zelfgemaakte kunstenaars poppen en beren te koop.

Creatief Hobbyfestival
Het grootste gedeelte van de kramen wordt gevuld met diverse creatieve hobby's: 3D, sieraden, scrapbooken, ponsen, decopatch; noem het maar op - voor al deze hobby's kunt u de materialen aanschaffen op de creatieve hobbybeurs in Ahoy.

Diverse Handwerken
Voor de diverse handwerkhobby's zijn ook kramen aanwezig met o.a. wol, haakpakketten, diverse stoffen, vilten, garens, fournituren, kant en band etc.

Op de deelnemerslijst kunt u bekijken wie er allemaal aanwezig zijn.
Uiteraard kunt u bij een aantal standhouders ook aanschuiven om ter plekke een workshop te volgen, welke workshops gegeven worden kunt u bekijken op de deelnemerslijst die op de site staat vermeld.

De Hobby-Handwerk-Poppen(Huiizen)-Berenbeurs wordt georganiseerd door Heins & Hobby's op zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016, "Ahoy Rotterdam", Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam. Open van 10.00 - 17.00 uur.

Carpoolen loont!
Entree volwassenen: euro 6,- (kortingbon op site), kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide). Carpoolen loont! Op vertoon van uw Ahoy-parkeerkaart betaalt u slechts euro 4,- p/p i.p.v. euro 6,- entree (geldig voor 4 personen en niet geldig in combinatie met andere kortingen). Of u kunt parkeren bij de diverse P+R plaatsen in Rotterdam en eenvoudig met openbaar vervoer naar Ahoy reizen.

Tot ziens in Ahoy!

Inlichtingen: Heins & Hobby's tel. 030-7370855 e-mail: info@heins-hobbys.nl


Let op: wil je op deze beurs je bestelling ophalen bestel dan tijdig: 10 januari doe ik een verzamelbestelling eruit, die van jou kan ik daarin meenemen. Mail naar attelyootje@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen