dinsdag 29 december 2015

Bijpraten....

Pfieuw, even adempauze. Het is zeer druk geweest de afgelopen weken (heel fijn), naast even een tegenslag in de gezondheid van man, onze hond en mijzelf (niet zo fijn)! Daarom was er even niet zoveel gelegenheid om te bloggen. Maar ben blij dat ik jullie hier weer zie.

Voor de kerst had ik kaartjes gemaakt, waaronder deze schat: een van de vier uit een workshop. Met zoveel plezier heb ik ze gemaakt maar ze zijn allemaal verzonden om anderen van te laten genieten.


Op de achtergrond zie je ook mijn kerstboom - heel handig om deze op te hangen, vooral in mijn wat kleinere woning: geen hond die hem omver loopt haha. 
Ik heb nog een lading kaartjes verzonden, gemaakt met labels, maar daarvan ben ik vergeten om foto's te maken, maar met behulp van deze leuke set "Oh, what fun", de kant en klare set Notecards and Envelopes en een aantal embossingfolders is het een mooi geheel geworden: 

 

De kleine notecards zijn gewoon heerlijk om kaartjes mee te maken. In een handomdraai heb je ze klaar. Ik zeg: ideaal! 

Nog wat verlate groeten voor het nieuwe jaar heb ik gemaakt met o.a. een nieuwe snijmal: "Sunburst Thinlits die". Deze is nog niet te bestellen, pas na 5 januari wanneer de nieuwe voorjaarscatalogus van start gaat. Toch alvast een voorproefje, waarbij ik de zonnestralen als uiteenspattend vuurwerk zag, als teken van een nieuw jaar. Ook hier gebruikte ik de notecards and envelopes, samen met Silver Glimmer Paper en Night of Navy cardstock en de groet is gestempeld op het mooie Shimmery White cardstock.  


Een aantal van de hierboven genoemde artikelen zijn nog te bestellen uit de wintercatalogus. Nog tot 4 januari, daarna is het echt over en uit. Er zijn ook al veel artikelen voor een lagere prijs verkrijgbaar, kijk maar eens in mijn webshop om te zien welke. 
Wil je nog profiteren? Dat kan, stuur je email naar attelyootje@gmail.com en het komt vast voor mekaar.

Built for Free Using: My Stampin BlogIn het nieuwe jaar ga ik op 8 januari van start met een huisparty:  "It's My Party".... Tijdens deze ochtend of middag maak je kennis met de nieuwste producten, de nieuwe catalogus en kun je ook een kaartje maken met deze nieuwste producten. 


Je kunt je aanmelden voor deelname op vrijdagochtend van 10.00-12.30uur of 's middags van 14.00-16.30uur. Het is geheel gratis. Ook koffie/thee/fris zijn voor mijn rekening. 
Dus: wacht niet te lang met aanmelden. Kom je liever niet alleen? Geen punt, kom gezellig samen!
Verhinderd? Ook geen punt: mail me je voorstel voor het tijdstip en we komen er samen best uit. 

donderdag 10 december 2015

Year-End Sale / Eindejaars(uit)verkoopDát is nog eens een verrassing....! Wie houdt er een enorme eindejaarsverkoop? Juist Stampin' Up! Er zijn nu nog meer producten in de opruiming: tijdens de Year-End Sale van 10 december – 4 januari, en zolang de voorraad strekt, worden kortingen tot wel 60% geboden op een aantal producten. Wil je weten welke, klik dan op bovenstaande afbeelding.

Het is bijna Kerst, de tijd van cadeau's voor je geliefden om je heen, en wie weet ben je nog op zoek naar dat éne gave Stampin' Up!-cadeautje wat er nu net bij staat. Voor jezelf, of voor een ander? Het wordt je zo wel heel gemakkelijk gemaakt.

Heel gemakkelijk kun je bestellen door te mailen naar attelyootje@gmail.com
Of plaats je bestelling in mijn webshop, klik dan hier
Bestel je nog vóór 13 december dan is je bestelling zeker op tijd vóór de feestdagen binnen. Dus sla je slag en profiteer van dit unieke voordeel. Doe het snel want op=op!
TIP: geef bij je bestelling een eventuele reserve keus voor een artikel door....
zondag 6 december 2015

De groeten van Sint en Pakjespiet

Van een paar collega's heb ik voorbeelden grotendeels overgenomen van een paar Pietjes. Vond ze zo leuk!
De ene Piet heeft een baret op, de andere een hoge hoed met veer. Omdat ik niet gauw iets met een veer kon vinden (pons of stans) heb ik de Festive Flower Punch gekozen en twee maten blaadjes geponst: eerst de blaadjes, een ril in het midden gemaakt en gevouwen, vervolgens de zijkantjes ingeknipt en voilà: veertjes zijn ontstaan.
De pakjes gauw versierd want Sint en Pakjespiet moesten op stap om de cadeautjes op het allerlaatste moment af te leveren. Dat ging door weer en wind. De arme man blies bijna van zijn benen....