Zoeken in deze blog

zondag 18 oktober 2015

23, 24 en oktober: Creaweekend - gratis kaartje / verloting

Nog een paar nachtjes slapen en dan is er weer het leuke en gezellige Creaweekend in Gorinchem. Heb je plannen om te komen, maar nog geen kaartje, dan komt dat mooi uit want ik mag een aantal gratis entreekaarten weggeven.
Stuur een email aan attelyootje@gmail.com met in de onderwerpregel GRATIS ENTREEKAART CREAWEEKEND. 
Geef in je mail aan op welke dag je voorkeur heeft. Win je een kaartje dan ligt deze klaar bij de Receptie van de Evenementenhal. Ook als je nog niet precies weet welke dag je komt kun je meedoen natuurlijk. 
We maken er samen weer een gezellig weekend van. 
Ik zie je graag!

Nog één dag geldt: 
Voor de beurs in Gorinchem heb ik een verloting bedacht: maak kans op een compleet kaartenmaakpakket inclusief stempelset (clearmounted rubber) Cottage Greetings ter waarde van €38,50! De kaarten maak je verzendklaar, en met de stempelset kun je later nog veel meer kaarten versieren. Hoe leuk is dat? Stuur een mail naar attelyootje@gmail.com en vermeld daarin het bladzijdenummer waarop de Card Kit samen met de stempelset staat afgebeeld. 
De uiterste inzenddatum is maandag 19 oktober 2015. 
Er kan er maar één de winnaar zijn, voor 9 anderen heb ik een troostprijs. Alle prijzen zijn op te halen tijdens de beurs in Gorinchem.
Kom, doe mee!
Om het nog iets makkelijker te maken is hier een tip:Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen