Zoeken in deze blog

zaterdag 1 augustus 2015

Demomiddag envelope punch board

Vrijdagmiddag heb ik gedemonstreerd met het Envelope Punch Board. Dit deed ik voor een groepje dames die sinds 10 jaar samen een kaartenmaakclubje vormen. Ze hebben zich prima vermaakt, enkelen deden mee, anderen zaten lekker relaxt toe te kijken hoe het allemaal werkt. De gastvrouw vierde het feestje met een zelfgemaakte High Tea. Zij had heerlijke hapjes gemaakt die er best in gingen.
Voor iedere aanwezige had ik een uiltje gemaakt op een label, dat ik vastmaakte aan een zakje met een gastenzeepje in de vorm van een uil.Terwijl de gasten genoten van alle hapjes hield ik de demonstratie. De jubilerende gastvrouw had verzocht te laten zien wat er behalve enveloppen maken nog meer voor werkstukken gemaakt kunnen worden met het Envelope Punch Board. Voor iedere aanwezige had ik een mapje gemaakt met op maat gesneden papier en karton, daarbij een beschrijving van de te maken projectjes.
Er werd vrolijk mee gedaan, al was het soms lastig met de maatverdeling in inches.
Zelf werk ik erg graag met de inch-maatverdeling, vind de verhoudingen erg mooi. Soms kan het omrekenen hilarische maten geven.... Zo wilde ik ooit een doosje maken, gewoon vierkant, wat na het in elkaar zetten net leek op een grafkistje.... Ik nam mij toen direct voor me in de inches te verdiepen en het gaat me goed af moet ik zeggen. Veel fijner werken met de Amerikaanse maten als je eenmaal door hebt hoe het werkt.
Dit waren de werkstukjes.Je ziet het misschien: de restjes die door het ponsen uit het DSP kwamen heb ik zelfs gebruikt om de sluiting van het snoepje/toffeebox te versieren.

Wil je weten hoe je deze projectjes met het Envelope Punch Board maakt?
Spreek dan een tijdstip af waarop je dit kunt leren, tijdens een zomerse middag- of avondworkshop.Er is geen speciale datum, die spreken we samen af.
Voor de prijs hoef je het niet te laten: voor de speciale zomerprijs van € 10,= leer je alle kneepjes in een middag! Gebruik van materialen is inbegrepen, en ook koffie/thee/fris en wat lekkers.
Stuur je mail naar attelyootje@gmail.com

Gebruikte materialen:
Voor de EPB demonstratie:
Built for Free Using: My Stampin Blog

(DSP en lint: SAB 2015-retired)

Voor de uiltjeslabels:
Built for Free Using: My Stampin Blog
1 opmerking: