Zoeken in deze blog

dinsdag 14 juli 2015

Vlindermapje

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog maar ik heb niet stil gezeten. Soms ontbreekt het gewoon aan tijd om een blogpost te maken. Dus, maak ik een inhaalslag.


Hier een mapje wat ik maakte met behulp van de stansset Mini Treat Bag Thinlits. Erop en erin een kaartje dat bestempeld is met de set Butterfly Basics.

De vlinder is gestempeld op Whisper White en daarna met een framelit uitgestanst met behulp van de BigShot. Uit een restje Tip Top Taupe stanste ik nogmaals de vlinder die ik in de ontstane opening plakte. Zo krijg je een leuke ondergrond te zien, die lijkt op een schaduw van de vlinder.


Het treklusje aan de binnenkaart is een stukje nieuw lint: prachtig glanzend gestreept geweven lint, vastgeniet met de Handheld Stapler.


Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten