Zoeken in deze blog

dinsdag 2 juni 2015

Feest: nieuwe catalogus vanaf vandaag!


Eindelijk is het zover, we hebben er weer naar uit gekeken. Al waren we nog niet uitgekeken op de oude, maar nu is de nieuwe catalogus er en mag hij online. Klik HIER VOOR DE CATALOGUS
En vandaag is het een beetje een dubbelnummer: je kunt bestellen uit zowel deze nieuwe als nog één dag uit de vorige. Bovendien geldt ook alleen vandaag nog de Zomercatalogus!
Omdat het vandaag zo'n feestelijke dag is doe ik vanavond nog een verzamelbestelling. Stuur jouw bestelling naar attelyootje@gmail.com om te profiteren van oud-nieuw voordeel: zo zijn de inkten straks fors duurder (na zoveel jaar dezelfde prijs is het tijd om de prijzen aan te passen, ook voor stempels en andere artikelen gelden prijsveranderingen). De stempelinkten zijn daarom alleen vandaag nog € 6,50 en vanaf morgen € 8,00. Dus sla je slag en vul je inktverzameling vandaag aan nu het nog kan.

Dus: mail naar attelyootje@gmail.com, doe dit wel vóór 19.00 uur!!
Veel plezier met het bladeren!

Wil je voor bestelgemak gaan en niks missen, én snel met alles aan de gang gaan? Klik dan in de linker balk hiernaast op het boodschappenwagentje en mik je nieuwe artikelen in je winkelwagentje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten