zaterdag 30 augustus 2014

Vandaag: Berkel en Rodenrijs - Hobbyfestival

Vandaag sta ik op de beurs Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs (zie mijn bericht van een paar dagen geleden svp).
Kom gezellig langs en kijk welke nieuwe producten er zijn voor het nieuwe seizoen.

De nieuwe autumn/winter catalogus alweer een paar dagen actief.
Klik hier om deze online te bekijken
Om de papieren versie te bemachtigen kun je een email sturen naar attelyootje@gmail.com

                                                            *NIEUW* De herfst/winter catalogus!

donderdag 28 augustus 2014

SU swapjes voor mijn collega's

Vandaag heb ik de hele dag op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch gestaan, samen met nog 5 collega's. Een enorme eer om ervoor gevraagd te worden, aangezien er al veel demonstratrices in Nederland ook deel zouden willen nemen aan zo'n 3-daags Evenement.
Voor hen maakte ik een label, om te geven/swappen. Het is een gewoonte om met elkaar kleine gemaakte kaartjes, of dergelijke, te ruilen. Als inspiratiebron om te kunnen gebruiken in je werk als demonstratrice.


Gebruikte materialen:
Stampset “Choose Happiness”;
CS - Crumbcake en Naturals White;
Punches – Angled Tag Topper, Spiral Border, Label Bracket;
Inks - Whisper White, Soft Suede, Tangelo Twist;
Ribbon – Stitched Satin (Tangelo Twist), Thick Baker’s Twine (Baked  Brown Sugar); Witte gelpen, spons, dimensionalsVrijdag en zaterdag is de beurs ook, dan staan er weer andere collega's op u te wachten om een gezellige GRATIS Make&Take mee te doen. Kom gezellig langs.dinsdag 26 augustus 2014

Twee beurzen!A.s. donderdag kunt u mij met een aantal andere collega aantreffen in Den Bosch bij de Knotsgekke Kaartendagen. Stampin' Up!® heeft er een stand waar een Make&Take gedaan kan worden, ik ben gevraagd om mee te gaan, net als een aantal andere collega's.
Ben je in de gelegenheid dan zien we je graag daar in de stand: nummer 185, voor het uitproberen van nieuwe artikelen en natuurlijk goeie tips van ons!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik had een tweede beurs beloofd. Twee dagen na Den Bosch heb ik een eigen kraam tijdens het Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs. Hieronder tref je het persbericht aan.

Ik vind het leuk en gezellig wanneer je even aan de kraam komt, voor info en tips.

Mega Hobbyfestival Bleiswijk wordt verplaatst naar Berkel en Rodenrijs-(VOL)!

1e Groot Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs
Oostmeerhal - Berkel en Rodenrijs
Het Hoge Land, 2652 EA Berkel en Rodenrijs
zaterdag 30 en zondag 31 augustus 2014

Ruim 150 kramen (VOL)
De mooiste Creatieve Hobbybeurs in Lansingerland!
Door het sluiten van de FloraHolland Veiling Bleiswijk wordt het hobbyfestival verplaatst naar de Oostmeerhal in Berkel en Rodenrijs. Helaas vervallen de demo's van de modelbouw daar i.v.m. ruimtegebrek.
Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus wordt voor de eerste keer in de "Oostmeerhal" in Berkel en Rodenrijs een groot Hobbyfestival gehouden. De zomer-editie van dit grote Hobbyfestival is met ruim 150 kramen vol creatieve hobby's één van de mooiste hobbybeurzen van Zuid-Holland. De marktkramen in de twee sporthallen worden gevuld met alles op het gebied van diverse creatieve hobby's; als u die op een rij zet haalt u met gemak halve kilometer hobbypret, trek uw wandelschoenen maar aan!

Diverse hobby's
De ruim 150 kramen worden gevuld met diverse creatieve hobby's: 3D, sieraden, scrapbooken, ponsen, decopatch, hotfix, pixelhobby, miniaturen, breien; noem het maar op en natuurlijk ook veel stands met poppenhuizen, beren en antieke poppen - voor al deze hobby's kunt u de materialen aanschaffen op het Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs. Wie er allemaal aanwezig is kunt u bekijken op de deelnemerslijst op de site.
De poppendokter houdt de gehele dag spreekuur, kleine 'kwaaltjes' behandelt zij direct op de beurs, de grote neemt zij mee naar haar operatiekamer in Dordrecht. Tot nu toe heeft zij alles nog kunnen 'genezen', een echte wonderdokter dus!
Ook een echte publiekstrekker is de stand van de familie Bestebreur, zij exposeren op 20 meter allerlei miniatuurtaferelen - werkelijk fantastisch de tafereeltjes van weleer in miniatuur uitgewerkt te zien. Menigeen wordt hier door bevangen en droomt weg naar vroegere (betere?) tijden.

"Samzam"-verzamelclub
Verzamelen is ook een hobby, dat is algemeen bekend! We zijn daarom zijn zeer verheugd met de komst van het Samzam-verzamelclub. Acht van de verzamelleden heeft inmiddels toegezegd naar Berkel en Rodenrijs te komen, de verzamelaars van: treinen, scanners, krabben, ballpoints met reclame, melkcupjes, McDonalds/keycords, Brandbier, Engeltjes. Dames en heren, als u thuis nog iets heeft wat in hun verzameling past, neem het mee naar het Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs en verras hun op de beurs!

Gratis Magazine
De bezoekers krijgen het magazine "Hobbyfestival nr. 4": 36 pagina's gevuld met informatie over diverse hobby's gratis (zolang de voorraad strekt) bij de entree.

Kortingbon
Op onze website: www.hobbyfestival.nl, kunt u ook nog een kortingbon van euro 1,- korting op de entreeprijs downloaden.
Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Heins & Hobby's, op zaterdag 30 en zondag 31 augustus 2014, "Oostmeerhal", Het Hoge Land 19, 2652 EA Berkel en Rodenrijs.
Beide dagen open van 10.30 - 16.30 uur.
Entree volwassenen: euro 6,- (kortingbon op site), kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).

Inlichtingen
Heins & Hobby's, Gaffelweide 24, 3437 XH Nieuwegein, tel. 030-7370855, e-mail: info@heins-hobbys.nl, www.hobbyfestival.nl

dinsdag 19 augustus 2014

Short & Sweet...

Waarom nog langer twijfelen om te beginnen? Je zult er zeker geen spijt van krijgen, en ik spreek uit ervaring...
Er start over enkele dagen een nieuwe actie. Kies voor € 195,= (dat is € 20,= meer dan normaal) artikelen in je startpakket en betaal het toch al lage bedrag van € 129,=. Wat een voordeel!
Deze actie loopt van 22 augustus tot 29 augustus. Beslis dus snel en profiteer van extra artikelen in je startpakket, artikelen die je zélf kunt uitkiezen, zelfs kun je al uit de nieuwe najaarsartikelen een keuze maken.
De actie heet "Short & Sweet". Wil je meer informatie mail dan naar attelyootje@gmail.com en ik neem contact met je op zodat ik je alles erover kan vertellen. Zet in de onderwerpregel aub "Short & Sweet".

Liefs, Yolanda

Hello Honey...

Wat leuk om met deze set te spelen, juist vanwege de honingraten. Embossingfolder voor de achtergrond, de stempelset Six Sided Sampler en de Hexagon pons, en natuurlijk de 5 nieuwe inktkleuren waaronder de Hello Honey.
Om te embossen heb ik de nieuwe Boutique Texture gebruikt. Heel handig om te gebruiken, alleen om te embossen, en hij gaat zó lekker licht...
Het tekstvaantje heb ik een zijkantje gegeven met behulp van de Hexagon pons.
De smaak van honing drupt bijna van de kaart.

Gebruikte materialen:
Stempelsets: Papillon Potpourri, Six Sided Sampler
Ponsen: Hexagon punch en Bitty Butterfly punch
Inkt: Hello Honey, Blackberry Bliss, Lost Lagoon, Tangelo Twist, Mossy Meadow
Cardstock: Hello Honey, Mossy Meadow en Whisper White
Overig: Dimensionals en Rhinestone Jewels, Tombow Gluezondag 17 augustus 2014

Clearblocktechniek

Deze kaart maakte ik voor een jarige vriendin. De achtergrond is gedaan met een klein clearblock wat ingekleurd werd met behulp van de handige Stampin' Up!-markers, verschillende kleuren gebruikt. Na kleuren het block licht benevelen met water en dan afdrukken op papier. Hier gebruikte ik het Naturals White papier. Fijn papier dat het water een beetje opzuigt zodat je een soort aquareltechniek doet.
De bloem is gestempeld met StaZon en daarna ingekleurd met behulp van een watervulpen (Aqua painter).

Gebruikte materialen:
Cardstock: Naturals White, Very Vanilla en Pacific Point
Stampset: Bloom With Hope (hostess set)
Punch: bloem uit set Itty Bitty Accents en Hexagon
Accessoires: Dimensionals en Rhinestone Jewel Accents
Lijm: Tombow Glue

Wil je ook een keer spelen met de clearblock techniek, mail dan naar attelyootje@gmail.com zodat we samen een afspraak kunnen maken.

woensdag 13 augustus 2014

Online Stamp Club AttelyootjeOnline Stamp Club Attelyootje

Weet je wat Stampin' Up! nog leuker maakt?
Wanneer je een grotere order plaatst mag je gratis producten uitkiezen t.w.v. een bepaald bedrag, afhankelijk van het totaalbedrag. Dit zijn de zogeheten hostess credits.
Begrijpelijkerwijs is het niet voor iedereen mogelijk om zo'n grote bestelling te plaatsen.
Maar ....
Zou je eens in aanmerking willen komen voor hostess credits, waarmee je GRATIS Stampin' Up!® producten kunt uitzoeken? Lijkt het je leuk om iedere maand leuke Stampin' Up!® post te ontvangen?
Dan is Online Stamp Club Attelyootje wellicht iets voor jou!

Wat is Online Stamp Club Attelyootje?
Hierbij neem je gedurende 8 maanden deel aan een verzamelbestelling, waarbij je voor minimaal 25 euro aan Stampin' Up!® producten bestelt naar eigen keuze. Je kunt dus uitzoeken wat je zelf leuk vindt, zowel uit de jaarcatalogus als uit de seizoencatalogus.

Online Stamp Club Attelyootje kan van start gaan bij minimaal 8 deelnemers.
Gedurende 8 maanden kan iedere deelnemer een keertje aan de beurt komen om in ieder geval voor
€ 30,00 GRATIS Stampin' Up!® producten uit te zoeken. Te gek toch?! Wie wil dat nou niet???!!!
Bestel je meer, dan kunnen de hostess credits oplopen, afhankelijk van het totaalbedrag van de verzamelbestelling.

Online Stamp Club Attelyootje is een abonnement voor 8 maanden. Je kunt niet tussentijds stoppen.
Iedere maand krijgen alle deelnemers een mailtje om te vragen de keuze van de Stampin' Up!® Stamp Club producten door te geven. Weet je het tussendoor al zeker, dan mag je het ook al eerder via attelyootje@gmail.com doorgeven onder vermelding van Online Stamp Club Attelyootje met de desbetreffende maand erbij.

Online Stamp Club Attelyootje is exclusief verzendkosten. Deze worden extra in rekening gebracht afhankelijk van je bestelling. Verzending is voor eigen risico. De verzendkosten van Stampin' Up! naar mij zijn uiteraard wel voor mijn rekening.

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je deelnemen aan Online Stamp Club Attelyootje?
Stuur dan een mailtje naar: attelyootje@gmail.com o.v.v. Online Stamp Club Attelyootje

Groeten
Yolanda Pasterkamp