Zoeken in deze blog

donderdag 4 december 2014

Weekly Deals: leuk te combineren voordeel

Hallo allemaal,

Er is deze week wel een heel leuke combi te maken met de Weekly Deals.
Koop nu zeer voordelig de Texture Boutique, en schaf daarbij ook nog eens één (of zelfs zes!) van de embossingmallen aan die erbij staan. Met flinke korting! Hieronder staan een paar afbeeldingen.
Zo'n set bij elkaar is een aardig kado-idee voor mensen die graag (licht!) embossen en al een electronische snijmachine hebben.
Let op: het apparaat werkt alléén voor embossing met dit soort embossingfolders.
.
Wil je bestellen, stuur dan even een e-mail naar attelyootje@gmail.com. Maar kijk ook even in mijn webshop daar staan alle Weekly Deals bij elkaar.

Texture Boutique Embossing MachineLucky Stars Textured Impressions Embossing Folders Snowflake Textured Impressions Embossing Folder Die - by Stampin' Up!Je kunt ook lekker makkelijk en snel via mijn webshop bestellen, klik dan hier
Verzendkosten naar je eigen adres worden berekend en je hebt een Creditcard nodig om af te rekenen.

Vergeet niet ook even in te neuzen in de uitverkoophoek: het Clearance Rack, met grote kortingen op producten die over een tijdje echt niet meer verkrijgbaar zijn.

Wist je trouwens dat je zelfs een kado kunt uitzoeken voor € 30,- als je bestelling meer dan € 200,- is? Kijk dan even voor uitleg bij "Stampin Rewards" in de kolom links, onderaan. Net alsof je je eigen gastvrouw bent.... En dat met de feestdagen voor de deur!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen