Zoeken in deze blog

dinsdag 26 augustus 2014

Twee beurzen!A.s. donderdag kunt u mij met een aantal andere collega aantreffen in Den Bosch bij de Knotsgekke Kaartendagen. Stampin' Up!® heeft er een stand waar een Make&Take gedaan kan worden, ik ben gevraagd om mee te gaan, net als een aantal andere collega's.
Ben je in de gelegenheid dan zien we je graag daar in de stand: nummer 185, voor het uitproberen van nieuwe artikelen en natuurlijk goeie tips van ons!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik had een tweede beurs beloofd. Twee dagen na Den Bosch heb ik een eigen kraam tijdens het Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs. Hieronder tref je het persbericht aan.

Ik vind het leuk en gezellig wanneer je even aan de kraam komt, voor info en tips.

Mega Hobbyfestival Bleiswijk wordt verplaatst naar Berkel en Rodenrijs-(VOL)!

1e Groot Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs
Oostmeerhal - Berkel en Rodenrijs
Het Hoge Land, 2652 EA Berkel en Rodenrijs
zaterdag 30 en zondag 31 augustus 2014

Ruim 150 kramen (VOL)
De mooiste Creatieve Hobbybeurs in Lansingerland!
Door het sluiten van de FloraHolland Veiling Bleiswijk wordt het hobbyfestival verplaatst naar de Oostmeerhal in Berkel en Rodenrijs. Helaas vervallen de demo's van de modelbouw daar i.v.m. ruimtegebrek.
Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus wordt voor de eerste keer in de "Oostmeerhal" in Berkel en Rodenrijs een groot Hobbyfestival gehouden. De zomer-editie van dit grote Hobbyfestival is met ruim 150 kramen vol creatieve hobby's één van de mooiste hobbybeurzen van Zuid-Holland. De marktkramen in de twee sporthallen worden gevuld met alles op het gebied van diverse creatieve hobby's; als u die op een rij zet haalt u met gemak halve kilometer hobbypret, trek uw wandelschoenen maar aan!

Diverse hobby's
De ruim 150 kramen worden gevuld met diverse creatieve hobby's: 3D, sieraden, scrapbooken, ponsen, decopatch, hotfix, pixelhobby, miniaturen, breien; noem het maar op en natuurlijk ook veel stands met poppenhuizen, beren en antieke poppen - voor al deze hobby's kunt u de materialen aanschaffen op het Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs. Wie er allemaal aanwezig is kunt u bekijken op de deelnemerslijst op de site.
De poppendokter houdt de gehele dag spreekuur, kleine 'kwaaltjes' behandelt zij direct op de beurs, de grote neemt zij mee naar haar operatiekamer in Dordrecht. Tot nu toe heeft zij alles nog kunnen 'genezen', een echte wonderdokter dus!
Ook een echte publiekstrekker is de stand van de familie Bestebreur, zij exposeren op 20 meter allerlei miniatuurtaferelen - werkelijk fantastisch de tafereeltjes van weleer in miniatuur uitgewerkt te zien. Menigeen wordt hier door bevangen en droomt weg naar vroegere (betere?) tijden.

"Samzam"-verzamelclub
Verzamelen is ook een hobby, dat is algemeen bekend! We zijn daarom zijn zeer verheugd met de komst van het Samzam-verzamelclub. Acht van de verzamelleden heeft inmiddels toegezegd naar Berkel en Rodenrijs te komen, de verzamelaars van: treinen, scanners, krabben, ballpoints met reclame, melkcupjes, McDonalds/keycords, Brandbier, Engeltjes. Dames en heren, als u thuis nog iets heeft wat in hun verzameling past, neem het mee naar het Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs en verras hun op de beurs!

Gratis Magazine
De bezoekers krijgen het magazine "Hobbyfestival nr. 4": 36 pagina's gevuld met informatie over diverse hobby's gratis (zolang de voorraad strekt) bij de entree.

Kortingbon
Op onze website: www.hobbyfestival.nl, kunt u ook nog een kortingbon van euro 1,- korting op de entreeprijs downloaden.
Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Heins & Hobby's, op zaterdag 30 en zondag 31 augustus 2014, "Oostmeerhal", Het Hoge Land 19, 2652 EA Berkel en Rodenrijs.
Beide dagen open van 10.30 - 16.30 uur.
Entree volwassenen: euro 6,- (kortingbon op site), kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).

Inlichtingen
Heins & Hobby's, Gaffelweide 24, 3437 XH Nieuwegein, tel. 030-7370855, e-mail: info@heins-hobbys.nl, www.hobbyfestival.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten