Zoeken in deze blog

dinsdag 17 juni 2014

TuinhekjeHet is zó leuk werken met de Hardwood stempel! Ik heb hem gestempeld op wit papier en vervolgens helemaal gesponst omdat ik hem vrij wit vond (logisch..). De planken heb ik losgesneden en aan de zijkanten in een vierkante pons gestopt zodat er een hoek aan gemaakt werd voor de bovenkant van de paaltjes.

Een struikje bloemen met blaadjes maakte ik door een aantal keer de Little Leaves Sizzlits stans door de Big Shot te halen met groen cardstock. De bloemetjes gestempeld en geponst met behulp van de Petite Petals Stamps and Punch.

Boven aan de schutting maakte ik een slinger voor lampionnen door de stempelset Happy Congratulations te gebruiken. De lampionnen zijn met Dimensionals (3-D stickers) verhoogd opgeplakt, evenals het oranje bloemetje. Dit alles op een lichtblauw cardstock (retired!) om de zomerhemel te symboliseren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten