Zoeken in deze blog

zondag 23 februari 2014

Sentimenten

Sinds wij in Nederland Stampin' Up!® verkopen hebben wij gevraagd om Nederlandse teksten. Die zijn er gelukkig gekomen. Je kunt er erg fraai je kaarten of werkjes mee opleuken. Omdat wij graag meer Nederlandse teksten willen kunnen verkopen staat deze stempelset "Sentimenten" eens bijzonder in de schijnwerpers op verschillende blogs van mijn collega's, door middel van een bloghop kun je geweldig werk met mooie voorbeelden bekijken.
Bestellen van deze set is momenteel erg aantrekkelijk vanwege de geldende Sale-a-Bration actie: de actie waarbij iedereen die voor minimaal € 60,- artikelen bestelt een gratis kado uit de SAB-folder erbij mag uitzoeken. Nog meer feest toch zeker?
Bijvoorbeeld deze leuke pons (art. nr. 133324 voor € 27,95 waarmee ik hier kleine kadootjes heb gemaakt. Erin zit een mini-Rittersport. Het mapje heb ik bestempeld met een van de gratis SAB-stempelsets.
Wil je ook mee profiteren van dit geweldige aanbod, stuur dan een email naar attelyootje@gmail.com met de door jou zelf samengestelde set artikelen: als de Sentimenten set (art. nr. 134966 voor €35,95) deel uitmaakt van je bestelling stuur ik je bestelling gratis naar je op.
Hoeveel meer feest kun je hebben?

Wil je de Sentimenten bloghop doen, begin dan hier en volg de pijlen naar de volgende blog. Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten