zondag 27 oktober 2013

Moe maar erg voldaan....

...kijken we terug op een zeer geslaagd Creaweekend in Gorinchem. Bedankt Elly en Nina voor jullie aanwezigheid en deelname.
Natuurlijk ook een grote dankjewel aan alle lieve mensen die ons een groet brachten, informatie vroegen en belangstelling voor onze prachtige producten toonden. We hopen jullie snel weer te kunnen zien.
In de loop van deze week zal ik de namen hier bekend maken van de mensen die een prijs hebben gewonnen door het invullen van een formulier dus houd dit blog in de gaten.


zondag 13 oktober 2013

Dat had je gedroomd....


Afgelopen week droomde ik van deze kaart. Hij bleef hangen en ik heb hem gemaakt.
Met markers heb ik de streepjes van de vlag ingekleurd (Raspberry Ripple en Costal Cabana). Het klinkt nogal zomers hè? De vlag is gestanst met een stans uit de set Hearts a Flutter.
De tekst stempel is beïnkt met een kussen (Raspberry Ripple) en afgedrukt op een stukje Whisper White papier. Dat uitgestanst met een stans uit de set Apothecary Accents. Het randje is geprikt met behulp van een bijpassende prikmal. Heel zachtjes de randjes lichtbruin (Soft Suede) gesponst (gebruikt sponsje, zonder bij-inkten).

Gebruikte materialen:
Papier: Raspberry Ripple, Costal Cabana en Whisper White
Inkt: Raspberry Ripple, (Soft Suede); Markers: Raspberry Ripple en Costal Cabana
Stempelsets: Hearts a Flutter en Christmas Messages
Framelits: Hearts a Flutter en Apothecary Accents
Overig: paper-piercing tool, mat en template;
Lint: Miss Etam ;-) en een stipjes embossingmal (merk onbekend)

Wil je graag iets vragen of bestellen, stuur dan een email naar attelyootje@gmail.com
of bezoek mijn webshop.


donderdag 10 oktober 2013

Juiste woorden.....

Op veler verzoek is het voor elkaar. Mag ik jullie voorstellen aan de eerste uitgave Nederlandse tekststempels. Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave. 
Je kunt ze via mijn webshop bestellen (met creditcard) of door mij een mail te sturen: attelyootje@gmail.com
(onder vermelding van artikelnummer 134966, € 35,95 - alleen in clearmount uitvoering) zaterdag 5 oktober 2013

Nep-strikken

Op het blog van Frenchiestamps kwam ik deze kaart tegen met tip om een nep-strik te maken. En dus heb ik hem meteen maar gelift.
Het zit eigenlijk makkelijk in elkaar: gebruik 2 ovale ponsen, L en XL Oval (119855 en 119859). Pons met elk een ovaal en knip die doormidden. Krul het papier met behulp van een vouwbeen wat op aan de knipzijde en plak ze met de knipzijden naar buiten wijzend op 3D-tape (ik heb natuurlijk Dimensionals gebruikt).
De banner eronder heb ik afgehoekt met behulp van de Hexagon punch (130919).

Gebruikte materialen:
Papier: Wisteria Wonder, Pink Pirouette en Whisper White
Stempels: Field Flowers, Dictionary, Gorgeous Grunge (stippen)
Inkt: Pink Pirouette, Old Olive, Primrose Petals, Wisteria Wonder
Embossingfolder: Pretty Print (Herfst/Winter-catalogus; 132175)
Ponsen: Hexagon, Large en Extra-Large Oval, Little Label Punch, Itty Bitty Shapes Punch (bloemetje)
Stans: uit set Apothecary Accents
Paper Piercing (PP): PP Pack "Essentials", PP Mat en PP Tool)
Diversen: Dimensionals, Rhinestone Basic Jewels

dinsdag 1 oktober 2013

Verjaardagsnieuws
Het is alweer de eerste dag van oktober en er is "verjaardags"-nieuws. Deze maand wordt het 25-jarig bestaan nog eens extra opgeleukt door het 5-jarig bestaan van Stampin' Up!® in Europa. Precies een jaar geleden is Stampin' Up!® in Nederland begonnen, reden voor ballonnen.

Allereerst is er een stempelset bij in de verjaardagsserie "Best of 25 years stamps". Voor deze set is een keuze gemaakt uit stempels uit de Sale-A-Bration periodes van de afgelopen jaren. Korte uitleg: de Sale-A-Bration periode is ongeveer januari-maart waarin erg leuke en aantrekkelijke extra's te kiezen zijn. Het is een erg leuke set met 6 stempels. De scallop circle stempel past mooi met de 1 3/8 " Scallop Circle Punch (art.nr. 119854; € 20,95). De stempelset (art.nr. 134393; € 17,95) is verkrijgbaar tot 31 maart 2014 of zo lang de voorraad strekt. Uiteraard is de stempelset (en punch trouwens ook) te bestellen door een mail te sturen naar attelyootje@gmail.com.

Deze maand is er een extra kadobedrag (hostess credits) voor gastvrouwen: zij ontvangen bij een partytotaal van € 350,= of meer, boven op de hostess credits nog eens extra bestedingstegoed van € 25,=.
Wil je graag voor dit prachtige aanbod in aanmerking komen, neem dan contact op met mij voor een party in oktober bij jou thuis: attelyootje@gmail.com.

Binnenkort is nog meer verjaardagsnieuws te verwachten, dus houd mijn blog in de gaten.


Afgelopen vrijdag hadden we een meeting in Apeldoorn. Er werd veel nieuws verteld dat ik hopelijk over niet al te lange tijd met jullie mag delen. Er komen nieuwe stanzen, een mooi vernuftig apparaat en nieuwe stempels. Voordat ik jullie echt álles kan en mag vertellen moeten we nog even geduldig wachten.
Tijdens deze avond hadden we ook de gelegenheid om te "swappen", er werden heftig zelfgemaakte werkjes geruild, al of niet met een lekkernij erin. Echt álles was anders en het is gewoon leuk om zoveel creativiteit mee naar huis te mogen nemen!


Zelf had ik "tasjes" met een handgemaakt zeepje gemaakt voor 40 mensen. Zijn allemaal geruild. Mijn upline Caro was helaas ziek maar voor haar heb ik er eentje apart gehouden, die krijgt zij later.


De zeepjes zijn gemaakt op de dagbesteding voor verstandelijk gehandicapten (ASVZ te Sliedrecht). Ze waren ontzéttend blij met deze grote bestelling :-)