zaterdag 31 augustus 2013

Tuintje in mijn hart....

Vorige week trouwde een collega. Ze hadden er al lang naar uit gekeken, nu was het zover: het was een stralende dag. Voor hen maakte ik dit bloementuintje.
Gemaakt met de nieuwe bloempons van Stampin' Up!®: Pansy met bijpassende stempelset Flower Shop, en de bloemblaadjes uit de set Papaya Collage.
Verder vlinders met bijpassende pons: Bitty Butterfly. Zó leuk dat deze pons met vlinderset (Papillon Potpouri) nu net in de aanbieding is ....

zondag 18 augustus 2013

Verjaardagskaart

Altijd fijn om een verjaardagskaart op voorraad te hebben.
Deze maakte ik door de achtergrond te embossen in de BigShot. Het label is ook door de BigShot gestanst. Verder heb ik een van de kleinere stempels uit de stempelset Mosaic Madness gestempeld met Soft Suede en vervolgens uitgeponst met de kleine bloemetjespons uit de set Itty Bitty Shapes. Die ponsjes passen mooi in de holtes van de achtergrond. Een mat van Pool Party erachter en het geheel op een Soft Suede kaart geplakt. Ik had nog een paar van die bloemetjes over, die heb ik binnen in de kaart geplakt.
De tekststempel is uit de set Sassy Salutations.
Bedankt voor het langskomen! Ik zou het leuk vinden als je vóór het verlaten van mijn blog een reactie zou willen plaatsen, het kan hieronder. Alvast bedankt.
Tot de volgende keer dan maar weer!

zondag 4 augustus 2013

Trots op....

Heel trots wil ik jullie vertellen dat ik pas geleden ben gepromoveerd bij Stampin' Up!® naar Brons 2.
Van mijn upline Caro kreeg ik deze leuke sleutelhanger met roze kraal en ben er erg blij mee. Ze heeft er een gezellig tasje bij gemaakt met materialen van Stampin' Up!®
En van Stampin' Up!® zelf kreeg ik een certificaat en een felicitatiebrief vergezeld door een prachtige bronzen speld met 2 diamanten.
Hierbij wil ik natuurlijk iedereen bedanken die hieraan zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Bedankt mensen, ik ben erg blij met jullie.