dinsdag 28 mei 2013

Gave post

Vandaag kwam er een dikke envelop met de post, van mijn upline Caro. Er zat een prachtig bewerkt notitieboekje in, dat goed van pas komt. Het moge duidelijk zijn dat zij erg blij is met mijn komst in haar groep. Daarbij had zij een geweldige kaart gemaakt met de supergrote vlinder: de Swallowtail. En dan krijg ik er ook nog een compliment bij doordat zij de stempel "There's only one you" naar mijn naam heeft aangepast: "There's only one Yo". Ze heeft gelijk, zoals mij tref je er maar één....
Ik ben zeer verrast Caro en ook erg blij met jou! Dankjewel lieverd.

donderdag 23 mei 2013

Doosje met patroonHoi allemaal. 

Laatst op de Open Huisdagen had ik beloofd het patroon van het doosje in de nieuwsbrief te plaatsen. Maar, omdat het een doosje van een lieve collega van mij is, wil ik het op mijn blog aan jullie geven. Veel plezier met het maken hiervan. 
Kijk ook eens op haar blog: ernalogtenberg.blogspot.nl, zij maakt ook erg mooie dingen. 

Het doosje met patroonHieronder volgt de beschrijving:

In inches

zondag 19 mei 2013

Almere in het waterLet op:  Kijk ook regelmatig op de pagina's van Stampin' Up!

Al vroeg liep de wekker af donderdagochtend: 5 uur. Na een prima rit de afgesproken plek gevonden en na een wandeltochtje over planken en langs tenten kwamen we bij ons plekje aan.
Daar stonden we dan, in afwachting van het publiek. We hadden er allemaal erg naar uitgekeken, nu was het zover. Het Libelle Zomerweek spektakel aan het Almeerder Strand. Voor mij was het de eerste keer dat ik dit evenement bezocht. Heel veel van dit soort tenten waren er opgebouwd en over zand lopen in je goeie schoenen hoefde gelukkig niet. Het was bijzonder gezellig en het blééf gezellig, ondanks het weer dat naarmate de dag verstreek, minder werd. Nou minder.... het plensde gewoon.
We waren met een groep demonstratrices, o.a. ook twee uit Engeland: Amanda Fowler en Zoë Tant. Twee heel goeie demonstratrices en ook heerlijk in de omgang vanwege hun opgewekte Engelse humor.
Veel catalogussen (bijna 1000) hebben we uitgedeeld aan belangstellenden en ook veel workshops zijn gedaan. In de tent stond de workshoptafel waar men een leuke kaart kon maken. Helaas heb ik daar geen foto van gemaakt. Te druk LOL. We hebben niet eens zelf een rondje over de vloer gemaakt, behalve naar het toilet en lunch, o niet te vergeten af en toe naar de overkant: daar stond Multivlaai met heerlijke proeverijen.
Iedereen was enthousiast over het nieuwe stempelmerk in Nederland. Stampin' Up bestaat 25 jaar dit jaar, vandaar hier en daar een feestje, en ze zijn nu sinds 7 maanden in Nederland. Dat wist nog niet iedere hobbyïst dus het was goed dat we hier hebben gestaan.
Eind van de dag waren we toch behoorlijk koud geworden en moesten door de regen naar auto of bus. Doordat er een behoorlijke file stond op verschillende plekken duurde de terugrit naar huis best lang, maar fijn om weer in de warmte te zitten en lekker op te drogen hihi.
Als het aan mij ligt: óp naar de volgende beurs of evenement. Ik heb er zin in!Let op:  Kijk ook regelmatig op de pagina's van Stampin' Up!

woensdag 15 mei 2013

Almere strand


Morgen is het zover: dan sta ik met een aantal andere enthousiaste collega's in de stand van Stampin'Up! op het Almeerderstrand. Heb er dit kaartje bij gemaakt. Het geel staat voor de zon en het blauw staat symbool voor het IJsselmeerwater. En natuurlijk voor een stralend blauwe lucht :-) Een heerlijk zomers aandoend kaartje in de kleuren van de Braziliaanse vlag. Immers, het thema is "Brasil".
Hopelijk zijn de weersvoorspellingen niet juist.... maar voor de zekerheid pak ik toch wat extra kleding mee.

Gebruikte materialen:
Kaartkarton: Whisper White, Pacific Point en Daffodil Delight
Designer Series Paper (DSP): International Bazaar
Stempels: Best of Flowers, Very Vintage en Pretty Petites
Ponsen: Petite Curly Label en Circle 1/2"
Verder Rhinestone Basic Jewels voor het bling-accentje
De gebruikte embossingfolder is uit privé-collectie

Graag wil ik jullie weer eens bedanken voor alle leuke reacties op mijn werk dat ik hier laat zien. Ik lees ze met heel veel plezier, bedankt allemaal! En graag tot ziens.

Let op:  Kijk ook regelmatig op de pagina's van Stampin' Up!

vrijdag 10 mei 2013

Libelle zomerweek 2013 en Stampin' Up!Komende week is de jaarlijkse Libelle Zomerweek, deze staat in het teken van "Brasil".  
Het Almeerderstrand wordt omgetoverd in de uitbundige sfeer van Zuid-Amerika en er trekt een bonte stoet van veertooien, trommelaars en danseressen over het strand. 
Het wordt weer een gezellige dag lekker shoppen, zingen, dansen en workshops doen. 
Van maandag 13 mei 10.00uur tot en met zondag 19 mei 18.00uur.

Ook Stampin' Up! is aanwezig. Op donderdag 16 mei kun je mij vinden in de stand van Stampin' Up! samen met een aantal collega's. Ik hoop je dan ook te mogen begroeten, gezellig!


Voor het maken van deze kaartjes gebruikte ik het takje uit de set Papaya Collage en de Itty Bitty Banners, uitgestanst met de Bitty Banners Framelits. 

Kijk voor het laatste nieuws van Stampin' Up! op de pagina Nieuws van Stampin' Up!

Als je belangstelling hebt voor de catalogus: kijk op de pagina catalogus bestellen

Zin in een party of workshop kijk op Hostess/gastvrouw infodonderdag 9 mei 2013

Rich Razzleberry


Deze kleur vind ik zo mooi, doet me altijd wat aan een goed glas rode wijn denken. Maar voordat ik die mocht pakken zou eerst de kaart af zijn had ik mezelf beloofd.

De bloem is gemaakt door een drietal bloemen te ponsen, dit nat te sprayen en direct te verkreukelen. Hierna is het papier in 2 lagen te splitsen (voorzichtig!). Na drogen op elkaar geplakt en in het midden een metalen knoop vastgemaakt met touw.
Gebruike materialen:
Papier: Whisper White en Rich Razzleberry
Stempelsets: Lace & Lovely en That's the Ticket
Ponsen: Scallop 1 1/4", Scallop Trim Border en Ticket Duo Builder
Knoop: Silver Basic Button.

Cheers!

Let op:  Kijk ook regelmatig op de pagina's van Stampin' Up!

donderdag 2 mei 2013

Vrije vogel


Vandaag ben ik heerlijk op mijn gemak bezig geweest aan deze kaart. Helemaal mijn ding.
De achtergrond van de kaart (kleur papier Soft Suede) een aantal malen gestempeld met dezelfde kleur inkt zodat de kaart vol is. De witte strip bestempeld met Crumb Cake en de kruidentak en de lange randen bewerkt met een schaar om een "distressed" rand te geven. De roze achtergrondstrook door de Big Shot machine gehaald in een embossingfolder, de opliggende delen bewerkt met een sponsje Soft Suede inkt, ook de scheurranden extra aangezet met het sponsje. Om te weten waar ik moest scheuren heb ik op de achterzijde heel lichtjes de kaderstempel gestempeld: mijn referentiekader :-) Dit met Dimensionals opgeplakt zodat het al wat diepte krijgt.
Het kader gestempeld met Early Espressro op Whisper White papier, uitgeknipt, afgeplakt met maskertape en daarin de kruidentakken gestempeld met Pink Pirouette, Crumb Cake en Old Olive. Hier overheen het (op een apart stukje papier gestempeld met Early Espresso) label geplaatst, met een Dimensional. De vlinders gestempeld met Crumb Cake en Pink Pirouette, daarna de randjes nog gesponst. De rug van de vogel met Old Olive beïnkt, de kop, borst en buik met Soft Suede en ook een klein gedeelte van de borst met Pink Pirouette. Het is eventjes een precisiewerkje, maar dan heb je ook wat.... Even de vogel beademen dan komen de kleuren tot leven om af te drukken. Uitgeknipt met een klein wit randje en opgeplakt met Dimensionals. De vogel heeft een Rhinestone op zijn oog gekregen, evenals het lijfje van de vlinder.
Alle stempels komen uit de set Papaya Collage, een heerlijke, diverse set om mee te werken.

woensdag 1 mei 2013

Thanks

Kaart gemaakt met het mooie papier van de SU-lijn International Bazaar. 
Ik kwam het idee van het uitknippen ergens tegen, helaas weet niet ik meer waar, maar vond het zo leuk. En dan met de Rhinestone Basic Jewels erop wordt het nóg leuker. Gebruikte stempels komen uit de set Vintage Verses(SAB) en Elements of Style. Kaartpapier is Daffodil Delight.