Zoeken in deze blog

zondag 17 november 2013

Sneakpeek en vogelhuisje

Je zou bijna zeggen dat ik verleerd ben om te bloggen. Ben momenteel veel aan het werken voor de maar liefst 112 swaps (ruilwerken) voor mijn reis naar Manchester voor Stampin'Up!®. Daar vindt de Convention plaats, een aantal dagen "bijscholing" zeg maar: nieuwe informatie, onderscheidingen, feestjes, workshops, nieuwe artikelen, ontmoeten van andere SU-demo's uit andere landen zoals Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk. Je begrijpt dat ik er erg naar uitzie. Daarnaast ook gezellig met andere meiden op stap. En: we gaan vliegen! Spannend maar leuk.
Wat is een swap (spreek uit: "swop"). Het komt uit Amerika vandaan. De bedoeling is dat je kennismaakt met iemand en meteen een aardigheidje ruilt met elkaar. Het kan een kaart zijn, of een klein kadootje, dat kan de vorm van alles hebben. Om even je nieuwsgierigheid aan te wakkeren hier alvast een foto van een stapel handgeknipte en handgerilde modellen voor mijn swap. De versiering is nog "onderweg", nog ponsen en plakken. Daarna nog in elkaar zetten en wat lekkers erin stoppen.Als de swaps klaar zijn zal ik opnieuw een bericht plaatsen. Dus kom gezellig nog even hier terug.
Gisteren had ik een party waarbij we dit vogelhuis maakten:
Is het geen schatje? 

Hiervoor heb ik de vogelpons (Bird Builder Punch, 117191) gebruikt. Het papier is zó leuk! Het is de Naturals White (129588) en ik ben er helemaal aan verslingerd. De pons leent zich heel goed om restjes papier te verwerken, zonde om weg te gooien (sinds ik heb geTupperd ben ik pas een échte Bewaardoos geworden LOL). De doosjes van hierboven lieten behoorlijk wat materiaal na dus mijn kans lag daar om de pons te gebruiken voor dit projectje. 
Het doosje is een model van een melkpakje, waar een dakje op gezet is, de randen zijn geponst/geschulpt met de Scallop Trim Border Punch (118402). 
Uit de voorkant van het vogelhuisje is met de Big Shot (113439 - stansmachine), Magnetic Platform (130658) en een (hartje)-snijmalletje uit de set Hearts a Flutter (130159) gestanst. Zeker voor een kleine die (spreek uit: daai) als deze is het Magnetic Platform een uitkomst: glijdt niet weg, je hebt ook geen post-it of plakband meer nodig. 
Papier Soft Suede (119982), inkt Whisper White Craft Stampin' Ink Pad (101731). 
Het oogje van de vogel is een Rhinestone Basic Jewel (119246), die glinsteren zo prachtig!

Hopelijk kan ik jullie snel na Manchester op de hoogte brengen van veel nieuws. 
Leuk dat je weer langs kwam, en tot gauw!


2 opmerkingen:

  1. Hoi boi wat een werk zeg succes,je doosje vind ook super geworden.gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk voor je, wel een hoop werk maar mooi je bloemen. Je vogelhuisje is ook prachtig
    Groetjes en heel veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen