Zoeken in deze blog

dinsdag 1 oktober 2013

Verjaardagsnieuws
Het is alweer de eerste dag van oktober en er is "verjaardags"-nieuws. Deze maand wordt het 25-jarig bestaan nog eens extra opgeleukt door het 5-jarig bestaan van Stampin' Up!® in Europa. Precies een jaar geleden is Stampin' Up!® in Nederland begonnen, reden voor ballonnen.

Allereerst is er een stempelset bij in de verjaardagsserie "Best of 25 years stamps". Voor deze set is een keuze gemaakt uit stempels uit de Sale-A-Bration periodes van de afgelopen jaren. Korte uitleg: de Sale-A-Bration periode is ongeveer januari-maart waarin erg leuke en aantrekkelijke extra's te kiezen zijn. Het is een erg leuke set met 6 stempels. De scallop circle stempel past mooi met de 1 3/8 " Scallop Circle Punch (art.nr. 119854; € 20,95). De stempelset (art.nr. 134393; € 17,95) is verkrijgbaar tot 31 maart 2014 of zo lang de voorraad strekt. Uiteraard is de stempelset (en punch trouwens ook) te bestellen door een mail te sturen naar attelyootje@gmail.com.

Deze maand is er een extra kadobedrag (hostess credits) voor gastvrouwen: zij ontvangen bij een partytotaal van € 350,= of meer, boven op de hostess credits nog eens extra bestedingstegoed van € 25,=.
Wil je graag voor dit prachtige aanbod in aanmerking komen, neem dan contact op met mij voor een party in oktober bij jou thuis: attelyootje@gmail.com.

Binnenkort is nog meer verjaardagsnieuws te verwachten, dus houd mijn blog in de gaten.


Afgelopen vrijdag hadden we een meeting in Apeldoorn. Er werd veel nieuws verteld dat ik hopelijk over niet al te lange tijd met jullie mag delen. Er komen nieuwe stanzen, een mooi vernuftig apparaat en nieuwe stempels. Voordat ik jullie echt álles kan en mag vertellen moeten we nog even geduldig wachten.
Tijdens deze avond hadden we ook de gelegenheid om te "swappen", er werden heftig zelfgemaakte werkjes geruild, al of niet met een lekkernij erin. Echt álles was anders en het is gewoon leuk om zoveel creativiteit mee naar huis te mogen nemen!


Zelf had ik "tasjes" met een handgemaakt zeepje gemaakt voor 40 mensen. Zijn allemaal geruild. Mijn upline Caro was helaas ziek maar voor haar heb ik er eentje apart gehouden, die krijgt zij later.


De zeepjes zijn gemaakt op de dagbesteding voor verstandelijk gehandicapten (ASVZ te Sliedrecht). Ze waren ontzéttend blij met deze grote bestelling :-)


2 opmerkingen: