Zoeken in deze blog

vrijdag 20 september 2013

KruidenpotjesetikettenLeuk woord voor op het Scrabble-bord...
Mijn dochter wilde graag op haar nieuwe kruidenpotjes etiketten hebben, door mij gemaakt. Nou, zo'n opdracht laat ik niet glippen. Via een soort van online-demonstratie op Skype hebben we de keuze gemaakt voor een stempel uit een hostess-set Sweetly Framed, en de pons Decorative Label. In samenwerking met etikettenvellen waarvoor zij een prachtig bestand had gemaakt. De printer werkte helaas niet zo mee. Op een proefvel normaal A4-papier kwamen ze prachtig uitgelijnd te staan, maar zodra een printervel werd gevraagd te printen kwam dat er niet goed uit: te hoog en niet naar beneden te krijgen. Verschillende trucjes toegepast, uiteindelijk 7 vellen verder genoegen genomen met het resultaat. De kaders eromheen gestempeld met behulp van de Stamp-a-ma-jig, hierbij Early Espresso gebruikt, een mooie donkerbruine kleur die het goed doet bij de zwarte tekst. Bruin komt vaak minder hard over.


Hier en daar stonden wat woordjes niet helemaal goed, daar heb ik nog wat anders op verzonnen: een piepklein swirl-stempeltje uit een retired set Kindness Matters kwam hier goed van pas.


Ze kan nu zelf aan de slag en ik hoop nog eens een plaatje te kunnen laten zien van het uiteindelijke resultaat.

5 opmerkingen:

 1. Geweldig!!!! Ziet er erg vrolijk uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk.... en hoe plak je dat nou op de potjes?? gewoon dubbelzijdig tape?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn stickers, (24) adres-etiketten op een printbaar A4-vel. Opplakken: eerst het schutvel achter de sticker verwijderen. Omdat ze uit de adressticker geponst zijn kan het weleens wat lastig zijn: gebruik dan een prikpen om de laagjes te scheiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee van je dochter en mooi uitgewerkt door jou! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen