Zoeken in deze blog

zondag 18 augustus 2013

Verjaardagskaart

Altijd fijn om een verjaardagskaart op voorraad te hebben.
Deze maakte ik door de achtergrond te embossen in de BigShot. Het label is ook door de BigShot gestanst. Verder heb ik een van de kleinere stempels uit de stempelset Mosaic Madness gestempeld met Soft Suede en vervolgens uitgeponst met de kleine bloemetjespons uit de set Itty Bitty Shapes. Die ponsjes passen mooi in de holtes van de achtergrond. Een mat van Pool Party erachter en het geheel op een Soft Suede kaart geplakt. Ik had nog een paar van die bloemetjes over, die heb ik binnen in de kaart geplakt.
De tekststempel is uit de set Sassy Salutations.
Bedankt voor het langskomen! Ik zou het leuk vinden als je vóór het verlaten van mijn blog een reactie zou willen plaatsen, het kan hieronder. Alvast bedankt.
Tot de volgende keer dan maar weer!

5 opmerkingen: