Zoeken in deze blog

dinsdag 28 mei 2013

Gave post

Vandaag kwam er een dikke envelop met de post, van mijn upline Caro. Er zat een prachtig bewerkt notitieboekje in, dat goed van pas komt. Het moge duidelijk zijn dat zij erg blij is met mijn komst in haar groep. Daarbij had zij een geweldige kaart gemaakt met de supergrote vlinder: de Swallowtail. En dan krijg ik er ook nog een compliment bij doordat zij de stempel "There's only one you" naar mijn naam heeft aangepast: "There's only one Yo". Ze heeft gelijk, zoals mij tref je er maar één....
Ik ben zeer verrast Caro en ook erg blij met jou! Dankjewel lieverd.

2 opmerkingen:

 1. Gave kadootjes: ja daar wordt je vanzelf blij van! Groetjes,Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan wel zeggen dat dat prachtige cadeautjes zijn. Krijg ik toch haast weer spijt dat ik die vlinder vanmiddag niet besteld heb, maar ik heb andere ook erg leuke stempels gekozen. De demonstratie van vanmiddag was hartstikke leuk! Ik heb geen moment het idee gehad dat ik verplicht was iets te kopen. Dat vond ik wel het prettigst.

  Ik wens je héél veel succes en ik hoop dat je nog een heleboel demonstraties kan gaan geven!

  Groet,
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen