Zoeken in deze blog

zondag 19 mei 2013

Almere in het waterLet op:  Kijk ook regelmatig op de pagina's van Stampin' Up!

Al vroeg liep de wekker af donderdagochtend: 5 uur. Na een prima rit de afgesproken plek gevonden en na een wandeltochtje over planken en langs tenten kwamen we bij ons plekje aan.
Daar stonden we dan, in afwachting van het publiek. We hadden er allemaal erg naar uitgekeken, nu was het zover. Het Libelle Zomerweek spektakel aan het Almeerder Strand. Voor mij was het de eerste keer dat ik dit evenement bezocht. Heel veel van dit soort tenten waren er opgebouwd en over zand lopen in je goeie schoenen hoefde gelukkig niet. Het was bijzonder gezellig en het blééf gezellig, ondanks het weer dat naarmate de dag verstreek, minder werd. Nou minder.... het plensde gewoon.
We waren met een groep demonstratrices, o.a. ook twee uit Engeland: Amanda Fowler en Zoë Tant. Twee heel goeie demonstratrices en ook heerlijk in de omgang vanwege hun opgewekte Engelse humor.
Veel catalogussen (bijna 1000) hebben we uitgedeeld aan belangstellenden en ook veel workshops zijn gedaan. In de tent stond de workshoptafel waar men een leuke kaart kon maken. Helaas heb ik daar geen foto van gemaakt. Te druk LOL. We hebben niet eens zelf een rondje over de vloer gemaakt, behalve naar het toilet en lunch, o niet te vergeten af en toe naar de overkant: daar stond Multivlaai met heerlijke proeverijen.
Iedereen was enthousiast over het nieuwe stempelmerk in Nederland. Stampin' Up bestaat 25 jaar dit jaar, vandaar hier en daar een feestje, en ze zijn nu sinds 7 maanden in Nederland. Dat wist nog niet iedere hobbyïst dus het was goed dat we hier hebben gestaan.
Eind van de dag waren we toch behoorlijk koud geworden en moesten door de regen naar auto of bus. Doordat er een behoorlijke file stond op verschillende plekken duurde de terugrit naar huis best lang, maar fijn om weer in de warmte te zitten en lekker op te drogen hihi.
Als het aan mij ligt: óp naar de volgende beurs of evenement. Ik heb er zin in!Let op:  Kijk ook regelmatig op de pagina's van Stampin' Up!

2 opmerkingen:

 1. Even buurten hoor Yolanda,

  Jullie hebben dus genoeg publiek gehad, nou geweldig leuk...dat weer wil niet maar des te meer onze stempel hobby ;o)

  Warme *droge* groetjes,
  Aniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Yolanda,

  Wat een leuk stukje over Almere om te lezen en je hebt het volgens mij inderdaad naar je zin gehad ondanks het weer.

  BeantwoordenVerwijderen