Zoeken in deze blog

zaterdag 27 april 2013

Regional Event Almere

Ben de afgelopen tijd erg druk geweest met prive-ontwikkelingen en werk, waardoor het bloggen er wat bij inschoot. Tussen de bedrijvigheden door kans gezien om een swap voor mekaar te maken. Een swap voor het Regional Event in Almere, een ontmoetings- en voorlichtingsdag voor demonstratrices. Een swap is een soort ruil van kleine aardigheidjes, met andere collega's. Hiervoor had ik een model van een doosje van een collega gebruikt, een dankbaar model. Alles gesneden, gerild en gevouwen, geknipt en geplakt. Ook gestempeld natuurlijk en heerlijk met ponsen gewerkt. Het is zó leuk om stempel en bijbehorende pons te gebruiken: alles krijgt zo een prachtig egaal randje om de stempel heen waardoor het er gewoon perfect uitziet. Een pakje kauwgom en een visitekaartje erin gestopt als kadootje en herkenning.
Gebruikte materialen:
SU-cardstock en inkten: Daffodil Delight, Pacific Point, Rich Razzleberry, Soft Suede en Pool Party (van deze laatste alleen het cardstock).
Ponsen: Blossom, Circle 3/4", Scallop Crcle 1 1/4", Petite Curly Label.
Stempelsets: Mixed Bunch, Pretty Petites (SAB-set)

Er was gevraagd om een naamkaartje te dragen, zelfgemaakt met SU-producten.
Hieronder de mijne. In de SAB-periode was er een mooie stempelset verkrijgbaar als extra artikel waarmee ik heb gespeeld: de tekst is THERE'S ONLY ONE YOU. Daar lag mijn kans:


1 opmerking: